Босовете - Witcher 3 - (! Спойлери)

В третата част на "The Witcher" геймплей елементи, като битки с босове усърдно се придържа към собствената си философия. Момчетата от CD Projekt RED отново се опитаха да направят от злодеите не са само страшни визуални образи, но и най-жив характер, които действия не водят до съмнения, защо те трябва да бъдат незабавно унищожени.Въпреки това, на първия бос в играта, а пропити с симпатия, а не агресия тестове върху животни. Igoshev - един вид проклети същества, излизащи от тялото на нежелан мъртъв бебе, който е бил погребан без подходящите почести. Подобна съдба сполетява второто дете Bloody барон, чието тяло е погребан в градината сред руините. И просто така се случи, че Geralt взе го наруши.

Как да спечелите Igoshev в "The Witcher 3"?

Както често се случва, неугледен външен вид се крие изключително опасен противник, а Igoshev не прави изключение. Освен това, дори лидерът на Страшния лов с верния си антураж не би дал толкова много неприятности. Особено ценно и възможности за избор, които предлагат на разработчиците по време на среща с чудовището, както ние го отведе до замъка, за да бъдат трансформирани в безобиден дух или се борят с него. Изберете първата опция, трябва да отбивам атаки много призраци, стриктно водене на показани на мини-карта на района (в противен случай ще трябва да се бори с Igoshev). Три схватки, без контролно-пропускателни пунктове, както и способността да се спаси - балансът разочароващо. От друга страна, в режим на борба не по-малко създава чудовище проблеми: придобива защитни игли, регенерира здравето и насърчава бонус от същите призраци. Такова поведение е характерно за alguley така и тактики за борба с Igoshev подходящо: Aksiem принуди премахнете тръни, те също му пречи да се обадите за архивиране, както и между този ритъм като обикновен противник.

Тайнственият Rider Wild Hunt, дори спечели специалната награда в директорията на играта. Най-вероятно е обикновен войник.

Как да спечелите Nitral в "The Witcher 3"?

По-скоро слаб шеф. От тежките удари на брадвата лесно да бъдат заобиколени, здраве склад е малка, а освен това той често се отклоняваме от нашия спътник Keyru Мец присъства на бойното поле. Регенерация и хрътките на Страшния лов като група подкрепа - това е всичко коз. След Nitral получи силна маншет, затворен в защитен купол да се лекува, побързайте да го довърши кучетата. Изчистването им от съответното място, той веднага тръгва на балона, спрете силите за възстановяване.

Ghost затворник в дърво

Това е ужасно проклятие на създаване е резултат от някакъв druidki на Велен, защита близката гора от лапите на ужасната вещица, които, всъщност, са виновни за смъртта й. Независимо от това, на духа, да ги заточени в дървото, не възнамерява да се откаже е, следователно, той продължава да защитава квартала на силите на природата. За съжаление призрака и падна под разпределението на невинни хора, което е недопустимо за света на Geralt. Достигането на дървото на сърцето, играчите трябва да направят трудни морални избори за първи път: свободен дух, или да го унищожи. Във втория случай, да бъдат подготвени не само да се бори с шефа, но и да отнеме много сериозни последици за своето решение.Как да спечелим Phantom в "The Witcher 3"?

От шефа е най-истинското сърце и всичките му способности - самата възможност да се обадя стадо endriag няма да има никакви проблеми в битката.

Ice гигант

Кошмар за всички жители на архипелага Skellig и същевременно най-желания трофей на всеки смел Викинг.

Как да се защити от леденият титан в "The Witcher 3"?

В действителност, на гиганта е малко повече от обикновено синкав версия на Циклоп. Много бавно, нищо не е защитено, така че един добър меч и изпомпва Quen - това вероятно е всичко, което трябва.

Много опасен шеф, който, странно, носи в игра значителен дял от романтизма. Оказва се, че старата любов между Geralt и Yennefer - само вещицата желание, направи джин. Ето защо, магьосницата и исках да разбера дали чувствата си, са верни, или дали е ефекта.

Как да спечелим Genie в "The Witcher 3"?

За да разберете това, играчите ще, както обикновено, в битката. В света на "The Witcher" духът не е създаването на миролюбив и мощен дух на въздуха, за които изпълнението на желанията гадни сътрудници - не най-любимите. Директно в битката ние се занимаваме с пърхащи електрифицирана облак, способност да излъчват с еднократно и многократно текущите разходи, както и хвърляне на дъските (битката се провежда на борда на кораб). Познайте, когато духът на удар, можете да чрез луминесценция, а останалата част - врагът е много непредсказуем.

Spinner и готвач Sheptuha

Може би най-отвратителни чудовища, които само могат да бъдат намерени в играта. Като мощен магьосница, тези почтени дами са създали свои собствени правила в блатата и в околните села. И въпреки, че трите сестри се опитват да подкрепят местните хора, за техните услуги те изискват безпрекословно подчинение.

Как да спечелите стругар, и се готви Sheptuhu в "The Witcher"?

Задачата да се отърве честните хора от притеснението на вещицата падна Ciri, че е облекчение за играчите, тъй като героинята на скоростта и силата, спокойно поставя на рамото му наставник. Много често се използва магия, просто укриват и победи, победи и за пореден път победи.

Дясната ръка е лидер на Страшния лов, невероятно могъщ воин, а може би основната причина за омразата на всички конник на Ghost. Въпреки факта, че за плашеща маска крие елфът, не презирай понякога се отдадете на страстта, неговото положение то не намалява.

Как да спечелите Imleriha в "The Witcher 3"?

Шефът не е най-трудно, но все пак трябва да калайджия с него. Imler е оборудван с огромен клуб и щит, тъй като той е в състояние да се телепортира на кратки разстояния. Атака трябва да бъде след тях серия от удари, за предпочитане в гърба. Веднага след като здравето на шефа пада до една трета, той предизвикателно хвърля щит и ще се телепортира много повече. В този случай, трябва да се изчака края на поредица от ходове, избягват атаки в главата, и устремиха се Imleriha по време на почивка.

Друг на краля на Страшния лов, опитен магьосник, можете да отворите портали към други светове през пространството и времето. не е бил видян в оргии, но убиецът от него, тъй като за първи клас.

Как да спечелите Caranthir в "The Witcher 3"?

За разлика от своя колега, Caranthir - последовател разстояние борба. Магията на персонала той излъчва ледени топки, dybit лед под краката, призовава за помощ ледени елементалите и, разбира се, се телепортира далеч от нас. Ние също имаме друг избор, за да се намали разстоянието до рамките на пробивно разстояние, едновременно избягват атаките му. A група за подкрепа, не можете да я докосне, не се намесват в полза на специален няма.

Eredin - голяма и страшна лидер на Страшния лов, началник на друг свят AEN Elle, силен воин и завоевател. Въпреки това, масови убийства, извършени от тях са били под много разбираеми причини. Заснемане на нашия свят - това е цената на спасението AEN Elle, и заради нея краля на Страшния лов беше готов да отиде на всички зверства, включително свалянето на техния владетел.

Как да спечелите Eredina в "The Witcher 3"

погледнете Игры@Mail.Ru