Болниците отделят специални "легла за баби", статията, новини

Според директора на Института по здравна икономика училище по икономика Лариса Попович, изследователски организации също са потвърдили, че в болница в Москва, "много пациенти, които не се нуждаят от медицинска помощ, особено в" комплекс "легла".- В болницата, можете да вземете допълнителна инфекция, както и да бъдат хоспитализирани не е полезно, без специални указания, - каза експертът.

Както каза Попович, предимно възрастни хора, които попадат в "по навик" болница сърдечните заемат или терапевтични легла.

В същото време, той каза Попович, московчани често се оплакват, че техните възрастни роднини отказват да се сложи в болницата, защото на възраст:

- Трябва да се внимава, за да баби, които се нуждаят сериозна медицинска помощ, а не "натискам" на легла сестрински грижи.Председател на Лигата се застъпва за пациентите Александър Saversky потвърди, че поради напредналата възраст на пациентите медицински сестри в експлоатация "Бърза помощ" и в болниците често се отнасяме към тях по-малко внимателно. Според него, "ще бъде взето, ако възрастните са спокойно на факта, че те са по-малко вероятно да бъдат поставени в болницата, или ще въстанат," зависи от готовността на клиники да им предоставят необходимата помощ.

- По-възрастните хора трябва да бъдат в състояние да стигнем до там в разумен срок или на специалист, който да бъде разгледан, - каза експертът.

Както по-рано, пише "Известия", сега в Москва извънболнична и болнична помощ, съотношението е 30% към 70%, а в града има за цел да промени това съотношение с обратен знак.

Частичен Приложено е възможно само ако хипервръзки към iz.ru.

Новини, анализи, прогнози и други материали, показващи се в този сайт не са предложение или препоръка за покупка или продажба на активи.