Болница №52 в областта през октомври (GKB 52) - 322 лекари, 270 мнения София

 • OMS, DMS, дебитна карта. Възрастни Laboratory

  фотографии

  Болница Катедра по нефрология

  Болница Катедра по нефрология

  Лекарите (322)

  Tsepkova EV

  2 мнения
  кардиолог, интернист
  Ул. Пехотна, д. 3

 • Bogodarov M. Yu

  2 мнения


  хирург
  Ул. Пехотна, д. 3

 • Andrusev A. М.

  4 мнения
  нефролог
  Ул. Пехотна, д. 3

 • Андреева Yu. Д.

  5 мнения
  гинеколог
  Ул. Пехотна, д. 3

 • Loktev В. В.

  5 мнения
  хирург
  Ул. Пехотна, д. 3

  Коментари (56)

  Благодаря на лекарите кардиология 2! Младите лекари информирани и внимателни. Медицински сестри - просто супер! Момичета вена убождане, така че да не се забележи. В отделения чист, уважително отношение. Очевидно е, че хората обичат своята работа. И се опитва да излезе с внимание към всички проблеми на пациентите. Благодарим Ви!

  Голям болница! Бях в катедрата по неврология в продължение на 10 дни. Той дойде на бързо, твърдо решен да предпази младите жени (аз съм 23), в стаята е чисто, спретнато, редовно мокро почистване. отдел персонал - просто приказка: абсолютно всички приятелски, готов да помогне, отговори на всички въпроси, любезно общуват. Благодаря ви много за такъв чудесен персонал! Храната е много вкусна и много.  Ужасно отношение, особено за малки деца в посока на военна въвличане офиса! Много се радвам, че не е остра болка удари! Алергология, седна от 11:00 до 15:00 часа. Това Маша не, Даша. Камара предлагат дядо астма пациенти (нищо против дядото), но на 19-годишното момче! Лекарят веднага предложил да плати на Камарата! Не е объркан. Аз трябваше да напише отказ от допускане. Лекарят не ми беше позволено да присъства, така че мисля, че претенциите не са. Head. отдел не чака (казва, че след 16:00). Бих искал да говоря с и да доведе до главата лекар на ситуацията!

  Много благодаря на д-р Mitrofanovoy Elizavete Sergeevne (алергология отдел). Грамотен, чувствителен, внимателен лекар, който се довери. Тихо, интелигентен, отговори на всички ви въпрос е достъпно и убедително. Условия красиви: двойни, чистота и храна, на която да се оплакват, наистина вкусно! Това не е първата болница, в която аз бях в Москва, и да има нещо за сравнение. Кой не обича условията и отношението на лекарите към пациентите, аз съветвам да посети болницата в 81 Businovo. Благодаря на всички, на персонала и лекарите. Малко муха: листа не са много добро впечатление спешното отделение и би било добре да се отвори тоалетните и душовете са в гаража, а не на генерала на пода, но аз мисля, че той може да се фиксира.

  Благодарим Ви за преглед. Вашите коментари ... още

  Подобни клиники

  Рак болница №62

  47 мнения
  област Красногорск, стр / о Stepanovski, град Истра, 27

 • Болница №60 на магистралата на Ентусиасти

  12 мнения
  Ул. Novogireevskaya, д. 1