Болка и костна тъкан, на палеца - да се отървем от натъртвания в подножието

Според вестник "Хералд HLS"

Костите на краката лекарствата от народната медицина. Говорете с Вашия лекар
Жените се притесняват повече кости на краката, в района на палеца. Костите растат и се нарани. Тя пита експерти как да се отървете от тези конуси.


Отговорно лекар Гуревич G.
Патология, в която неравности се формират в големия пръст на крака, се нарича валгус деформация на стъпалото или напречно апартамента.

Причини за възникване на кост в крака:
1. наследствено предразположение.
2. неудобни обувки (много тясна или високи токчета).
3. наднормено тегло.

Какви са народни средства за защита, за да помогне да се отървете от пъпки по краката:
1. Да се ​​купи в жлъчката на аптека. смажете си изпъкнали кости в големия пръст на крака. През нощта, да направите компрес: напоете памук в жлъчката, се прилага върху засегнатата област, увийте полиетилен и топло кърпа, поставя в горната част на чорапа. Курсът на лечение в продължение на 2 месеца.


2. Добрата облекчаване на болката и решава подутини на крака двадесет минути сол баня (100 г сол на 3 литра вода). След процедурата, масаж в кръгови движения в областта на семена.
3. Аналгин и йод. Разтвори 6 таблетки дипирон и се смесват с 50 мл йод. Полученият разтвор грес ями 5-6 пъти на ден.
4. смачкване на прах в 10 г листа. Излива 100 мл течен амоняк и място за седмици на тъмно място. Разтрийте възпалени места на крака с това решение, 2 пъти на ден

Ако деформация на стъпалото е причина отлагане на соли, инфузионната червена боровинка лист показва добра излишък сол от тялото.
1 супена лъжица. л. сух лист се изсипва 200 мл кипяща вода, термос 8 часа. Пийте 100гр, 2 пъти на ден, сутрин 30 минути преди закуска и вечер преди лягане. Курсът на лечение на конуси на краката си, това означава - 2 месеца.

Гласувайте, кликнете върху зъбните колела.