Бизнес за ръкоделие

Това доказва историята на една млада американска жена, която неочаквано се превърна хобито си в бизнес.

Един млад жител на американския град Остин - Мелиса -odnazhdy плетени чорапи себе си. Вървях в тях за известно време, слушах много комплименти от приятели. Тогава той решава да ги сложи на Etsy.com видим дали те ще се продава (и Etsy тя вече има магазин, в който тя се продава детски трикотаж).Занаяти като бизнес

(Както Melissa заяви на страницата си, за да я няма такива чорапи на Etsy не продават, защото тя не беше сигурна дали искат да никого.)

Няколко дни по-късно тя получава толкова много поръчки, които не могат да се справят сами с тях. Скоростни всичките му роднини да вплете тези чорапи (те са плетени чорапи).

Занаяти като бизнес

И след няколко месеца тя се е регистрирал фирмата му "Благодат и дантела" и започва да продава своите плетени чорапи и клинове не са само индивидуално, но и в насипно състояние.

Това не е изненадващо. На сам Etsy, че са продали над 40 000 чифта плетени си голф и гети за 2 години (средно тя продава 54 чифта на ден!):

Занаяти като бизнес

Реших, че оценява печалбата си - Оказа се, 20-30 хиляди долара на месец.

Това е шивачка (и на непълно работно време млада майка) изведнъж неочаквано се превърна в главата на ръчно изработени фирми (повече за ръкоделие Мелиса да прочетете в статията плетено дълги и къси чорапи).

Мелиса взе щафетата на друг американец. Тя предложи на пазара трикотажните ленти за глава и чалмите (в допълнение към една и съща плетат голф):

Занаяти като бизнес

Това шивачка на броя на продажбите надмина предишния бизнес-жената ръкоделие - това за по-малко време, увеличаване на броя на продажбите - 54 646 (средно по 70 продажби на ден)!

Ако се твърди, че американските жени иглени са щастливи, защото те са американски, не гледам на друг по-малък успех rukodelnikov - от Украйна (писах за тях през миналата година в една статия Домашно орнаменти в стил Ар Нуво).

Полина и Сергей от Киев в продължение на няколко години, които продават ръчно изработени бижута на Etsy:

Занаяти като бизнес

Занаяти като бизнес

Занаяти като бизнес

Днес rukodelniki на Украйна се продават в размер на 20 продажби на ден!

Миналата година писах за друг rukodelnika от Украйна, която продава Фитнес обувки (Фитнес обувки за деца):

Занаяти като бизнес

Собственикът на магазина на Etsy продава всеки ден в продължение на няколко двойки от нейната изключителна бродерия!По-бързо продава своята уникална бродерия Урал любовница Мария (виж орнаменти опазване на околната среда, изработени от епоксидна смола):

Занаяти като бизнес

В какво се крие успехът на днешния занаят като бизнес?

1. В момента има масов отказ да се масово производство. масово производство на продукти - този студ, монотонен щамповане. Stamping прави всяко произведение на изкуството в евтина стока, която е лесно да се купят, но които вече не искате да си купите. След народа "изядоха" монотонността на маса, искате нещо уникално.

2. занаяти - то винаги е изключителен и индивидуално представяне. Занаяти могат да предоставят изключителни продукти, изработени по поръчка. Нито един китайски (с техните масивни занаяти), не са конкуренти тук.

3. занаяти могат да създават мода и генерират повишено търсене на определен тип неща.

4. Интернет е помогнал свържете rukodelnika и директно на клиента. Нещо повече, от който и да е страна. Потенциалният пазар за всяка rukodelnika днес - това е целият свят.

Така че се опитват да се асоциира нещо необичайно (който все още не е продаден на Etsy). И може би ще се създаде нова мода и бизнеса си с бродерия.

Като пример. Открих днес занаят от Великобритания, която се предлага на пазара елегантни плетени връзки за мъже:

Занаяти като бизнес

Занаяти като бизнес

През последните шест месеца шивачка - млад дизайнер - е продала над 100 плетена вратовръзка.

Но по-добре, разбира се, да създавате занаяти за жени - тези, които по-добре и по-активно купуване в интернет.

За да се създаде търсене на модата и занаяти е важно не само да го направя и да направите снимка, но представете си как ще се носи, и как тя ще изглежда грандиозно:

Занаяти като бизнес

Така че за тези, които могат да направят нещо с ръцете си, сега имате възможност да създадете свой собствен успешен бизнес е да ръкоделие.

Оксана
Добър ден! Бързите моля VOSA сайтове, които продават неща, различни от ETSI

Татяна Inchin
На Etsy също имат цени стотинка. Например, детска пончо. Цената му е само 5,5 щатски долара.

Нели Fedossenko
Тази цена не е схема пончо и плетене.

Сергей Bazarov
Всичко е ново - добре забравено старо! Благодаря Нели, наистина майсторите имаме достатъчно, още нещо, което не е всичко, което може да продава продуктите си, както и дегенерати и изчезва непотърсени умения. Не всички търговски обучени и могат, и всеки трябва да си гледа работата. И ако се продаде нещо, когато бродерия? Много сувенири "замятане" от чужбина, там просто са хора, мениджъри и продуценти тип занаятчии.

12
И ако не, тогава не забравяйте, че Ван Гог през целия си живот не е продал една картина!

VLAD STEP
В междуградски влак. преминаване някои станция близо до Тамбов, придобито от ходене на влаковете лели добри вълнени чорапи и ръкавици. Със съзнанието, че огромното търсене на тези продукти, се опита да им предложи да привлече някой, който да го изпълни - някои от младите хора в селата си. Да. те казват, ще им помогне по интернет за продажба. Знаеш ли как съм попаднал отговора? Ние сме вече две години, които продаваме чрез интернет своите продукти в цяла Европа - Поръчки за два месеца vperod.Otpravlyaem до Англия и Норвегия, дори Гренландия приходи ремонтира водопроводни, всички служители в бизнеса са приведени в ред покривите, няма проблеми с програмни продукти - - автобус е бил нает да извърши. Аз питам, какво ще стане ако на влака след това отидете, ако толкова успешен бизнесът ви. Отговорът е чисто майката. Възможно ли е, че нашето, българското след което се оставя без нищо. Ние също се тревожи за тях! Това е повече, отколкото загриженост biznes.Za чужбина продаде на пет. пъти по-скъпо. Толкова за селото на баба и дядо! Аз не мога да си спомня името, за съжаление. Послепис Цена чорап - 100 рубли. чифт ръкавици Цена - 200 rub.para. Ето защо, да направите свои заключения, господа. -Значи, който работи и печели, и някой се занимава с очертава различен радвам съмнение и се опитва да ни каже нещо друго, за да се докаже.

Ирина Btlousova
Мисля, че все още можете да потърсите свободни ниши в занаятите и вкус. Ако тя върви добре, че е възможно в бъдеще да се наемат няколко needlewomen и да получите дори повече приходи.

Нели Bukert
ИДЕИ ЗА шивачка


Нели Fedossenko
Някои успешни дизайнери от Москва продават чрез Etsy оригинални чанти - достатъчно стоки звука. Продава много добре, всеки ден на чантата:

Вера Fomina
И мисля, че. като предприемач. Това е добър ideya.A организационни и технически трудности имат във всеки бизнес. Жените, които плетат и продават своите умения за една стотинка в България пълен. особено в малките градове и села. когато няма работа на всички. Аз лично знам за!

Vadimvadim Вадим
е то.