Бизнес с Китай за препродажба на стоки, без продажба на инвестиции, които

На препродажба на евтини китайски стоки, можете да печелите пари. Много битовите потребители предпочитат такива продукти поради ниската си цена. Най-голямото търсене на това се наблюдава по време на икономическата криза. Бизнес с Китай за препродажба носи добра печалба без да се инвестира. Как да спечелим пари, без да инвестират и стотинка в това, ще научите от тази статия.Какво да продават?

Ако сте решили да организират свой собствен бизнес с Китай за препродажба на стоки, на първо място Преценете точно това, което търгува.

Това може да бъде:

  1. Облекло или обувки. Тези продукти могат да бъдат закупени в Китай само за пари и правят пари от препродажба на добри пари. Домашни предприемачи, внасяни от Китай якета, пухени якета, обувки и така нататък. Всички тези продукти са лесни и удобни за носене. С доставката им обикновено не е проблем, благодарение на създадената система, продуктът може да бъде получена в кратък период от време.

Препродажба с онлайн магазини

Някои начинаещи предприемачи, се чудят как да намерят доставчици в Китай? Има много китайски онлайн магазини, които предлагат безплатни стоки за доставка в чужбина. Това е една чудесна възможност за поръчка на стоки от Китай и продажбата му в нашата страна, която трябва да се превърне в посредник между клиенти и китайски сайтове. За първи път е възможно да се направят минимални поръчки тегло или цена. В този случай, е желателно да си сътрудничи с други купувачи да направят съвместни покупки.

Как да приемате стоки на консигнация

Шофиране: Да правиш бизнес с Китай

директна доставка

За да се избегне плащането на брокери определен процент, можете да отидете директно на доставчиците или производителите. В този случай, трябва да се разшири мащаба на продажбите. Сътрудничи възможно чрез онлайн магазина. Някои предприемачи за това лично посетиха Небесната империя. Обикновено, доставчика на търсене в Китай, ангажирани в бизнеса, които продават мебели, големи уреди, или скъпи дрехи, като например палта.

Можете също така да се установят партньорства с производителите, които ще ви продават своите продукти с отстъпка. За да поръчате стоки от Китай в размер на по-малко от 1000. Евро няма да се налага да плащат мита. По-големите пратки изисква регистрация на всички необходими документи и плащане на данъци.

Какво е Dropshipping?

доставка на стоки

Когато вашият бизнес започва да расте, то е необходимо да се наемат агенти, които ще се занимават с доставчиците на доставка и търсене.

Бизнес идеи за препродажба на стоки


Бизнесменът, който реши да установят бизнес с Китай, които продават, той трябва да избере. Ако не своите собствени мисли, можете да използвате някой от предложените бизнес идеи:

Магазин маркови стоки

Много добре известни марки прехвърлят производството си в Китай, защото в тази страна най-евтината работна ръка. Тя произвежда:

Можете да поръчате от Китай дрехи от известни американски или европейски марка на ниска цена и да направи добра печалба от препродажбата. Компаниите, които наемат китайски да произвежда своите продукти, стриктно следят за неговото качество, така че не се различават от стоките, произведени в техните помещения.

комуникации


Съвременните хора са активно общуват в интернет, така че мобилните устройства са по-голямото търсене. Тази индустрия се актуализира постоянно и модернизирани. Ако се интересувате от това как да започнат бизнес в криза. изберете начин на действие. Наваксване на препродажба на мобилни устройства, музикални плейъри, слушалки и други джаджи, можете да спечелите добри пари с минимални финансови инвестиции.

опаковката на продукта

Закупуване на китайски интернет магазини доставя големи количества пуканки, чипс, ядки и пакетирани стоки в малки опаковки с марката. Най-важното е, че се намери пазари и внимателно да се мисли за дизайна на опаковката. Ако всичко е добре организирано, можете да получите добра стабилен доход.

Бизнес с Aliekspress

Много предприемчиви хора печелят Aliekspress. Този портал предлага широка гама от продукти на различни китайски марки. На препродажба на стоки от Aliekspress да получите добра печалба.

Съвети за начинаещи

Много амбициозните предприемачи се интересуват от това, което можете да си купите в Китай, за да препродават, за да се получи добър доход? Преди да направите този бизнес, трябва да се разработи компетентен маркетингова стратегия. Това ще ви помогне следните препоръки:

  • Ако имате ограничени финансови възможности, търсят най-евтините стоки. Това може да е спортно оборудване, карти с памет, часовници, които говорят хамстери и други малки предмети. На Aliekspress такива стоки на стойност 0,5-5 долара. Това прави полето на 300-400%. С течение на времето, когато се съберат началния капитал, можете да направите по-скъпите препродажба продуктите;
  • Осигуряване на потребителите с гаранция върху стоките, които купуват. Напомнете им, за това в ценовите листи и лична комуникация. Опитайте се да промените мнението на клиентите, които смятат, че китайските стоки с ниско качество и краткотрайно.


  • За да се създаде бизнес за препродажба на стоки от Китай, ние трябва да се намери надежден посредник и организира работата правилно. Включете се в такъв случай всяко лице. Най-важното е търпение - и голямо желание. Това ще ви позволи да се получи добър стабилни доходи. Този бизнес може да започне един студент или жена в отпуск по майчинство, така че не пропускайте възможността да печелят допълнително пари. Защо, да работи за чичо си, ако можете да работите за себе си и да се плаща за работата си заслужаваше награда. На добър час!

    Оценете тази статия - (29 гласа Рейтинг: 4.79 от 5)