Бирена мая - инструкция, използването, странични ефекти - популярните върху здравето

Бирена мая - чудесен източник на естествени вещества, необходими за човешкото тяло. Те съдържат витамини, минерали, аминокиселини и ценни природни протеини. Ето защо, те имат дълга и успешно се използва в превантивни и лечебни цели.За медицински цели се използват пресни или сушени бирена мая. Но в аптеките обикновено могат да бъдат закупени на сухо, тъй като те са по-добре се съхранява и лесно да се опаковат. В този случай, сухият продукт запазва всички предимства, като биологично активен като чист.

Разбира се, бирена мая, които се продават в аптеките, не е лекарство, а се отнасят до формата на препарати - хранителни добавки. Какви са лечебните свойства са употребата на бирена мая инструкция странични ефекти, което имат, какво от това? Нека разберем точно сега, след като разгледа обобщението на тази Биодобавката.

Колко полезна бирена мая (свойства)?

Редовната консумация на препоръчителната доза на продукта е изключително благоприятен ефект върху цялото човешко тяло. Маи активират обменните процеси, премахване на дефицита на хранителни вещества, за да помогне за укрепване на имунната система. Те също така значително да намали лошия холестерол, помага на тялото да очисти от токсините, токсини. Консумирането на храни, имат положителен ефект върху здравето, повишава ефективността.

Бирена мая за да помогне за усвояването на влизане в тялото на хранителни вещества, като същевременно се подобрява движението на червата. те също имат благотворен ефект върху състоянието на панкреаса, премахване на дисбиоза. да се прилагат и за укрепване на нокти, коса. Те се подобри състоянието, очисти и подмладяване на кожата.

Какво означава на мая индикации бирена за употреба?

По този начин, този добавки препоръчва да се използват за хора с увредено витамини, минерали и протеини и въглехидратния метаболизъм. Те се използват в различни заболявания на нервната система, дисбактериоза, но също така включва комплекс лечение на алкохолизъм.

Дрожди невралгия получаване на лечение, както и под стрес, метаболизма разстройства. Като ги ефективно укрепва имунната система. Лекарите често ги препоръчват да приемат хора с диабет и тези, чието тяло е изложено на вредни радиоактивни и химически емисии.В допълнение продуктът се препоръчва да се използват в козметиката, както и мая са добри за здравето на ноктите, косата. Те се използват при лечението на заразените с кожата. Маята се препоръчва използването в борбата срещу акне, като ги вътре, и е включена в прочистване маска.

Бирена мая често се препоръчва да се вземат, ако искате да наддават на тегло. Но в този случай те се използват, следвайки препоръките на диетолог.

Какви са употребата на наркотици от бирена мая, дозата? Това гласи инструкции?

Допълнение е представен под формата на таблетки, които се препоръчва да вземат през устата след хранене, в продължение на 1 месец. Повторете лечението е възможно през 1 или 3 месеца, но след разрешаването на този лекар. Ако е необходимо, в съответствие с указания, може да увеличи дозата от 1,5-2 пъти. Препоръчва се, обикновено режим на дозиране е както следва:

- Деца 3-7 години: 0,25 г два пъти дневно.
- Деца 7-12 години: 0.5 г два пъти дневно.
- Възрастни един грам два или три пъти на ден.
Деца до 3 години тази добавки в таблетна форма не е предписан.

В присъствието на нерв, психични разстройства, както и подобрена физическо усилие, добавки прилагат чрез изчисляване на доза: 0,3-0,5 г на 1 кг на ден.
За да се подобри състоянието на косата, трябва да накиснете 2-3 таблетки с вода (малко количество), а след това втрийте в косата.

Какви са мая добавки странични ефекти бирена?

Според специалисти, бирена мая почти няма странични ефекти, когато се приема в препоръчваните дози. Понякога може да има прояви на алергии, които се проявяват под формата на уртикария, зачервяване, сърбеж.

Какво означава на мая противопоказания бирена?

мая инструкция добавки Бирена забранява използването на тези хора, чиито тяло има непоносимост към тях. Много внимателно назначен добавки в присъствието на Candida дисбиоза. От лекар, много внимателно, използвани в подарга, бъбречни патологии и болест на Лебер.

При прилагането на бирена мая не трябва да приемате алкохол. Не се препоръчва едновременно с орални контрацептиви, тъй като тези средства помагат да се намали количеството на витамин В1. Според лекаря да се увеличи дозата на дрождите в комбинирано използване на теофилин, пеницилин, циклосерин.

Налице е целесъобразно да се използва бирена мая в комбинация с други агенти, които включват магнезий, тъй като този елемент активира метаболитни процеси.

Как да се готви свой собствен мая?

Това изцеление добавки е напълно безплатна и много лесни за приготвяне в домашни условия. За да направите това, има няколко начина. Аз ще ви кажа една много проста рецепта:

Купете от проект за търговец на дребно, "на живо" бира. Трябва само една чаша. Сега се изсипва бирата в керамика или стъкло купа, добавете същото количество пречиства, мека, топла вода за пиене. Сместа се разклаща, се покрива с кърпа, оставете за 6-8 часа. След това се добавя към сместа от 1 супена лъжица. л. захар, разбърква се до разтваряне. Премахване на топло място.
Когато фермент, изсипва се в бутилка плътно zakuporte, място в хладилника. получен вътрешен течен бира дрожди. Останете здрави!