Безплатно извлечение от регистъра или EGRIP онлайн, как да се получи изявление от регистъра безплатно чрез интернет

Сега можете да получите извлечение от регистъра за безплатни онлайн директно на нашия уебсайт. Услугата за вътрешни приходи, предоставена нова услуга за самостоятелно производство на екстракт от регистъра или EGRIP по електронен път. Екстракт може да се поръча по отношение на всяко юридическо лице и индивидуални предприемачи. Услугата се предоставя безплатно.За да получите електронни извлечения от регистъра безвъзмездно вас, след като трябва да мине една проста процедура за регистрация в Федералната данъчна служба на услугата, за да направите това:

1. Кликнете върху "Регистрация" по-горе;

3. В "Информация за потребителя" е достатъчно, за да посочите име и фамилия;

5. Щракнете върху връзката за изтегляне активирате сметката;

7. Щракнете върху "да подаде ново заявление";

8. На ред въведете появи BIN OGRN организация или отделен предприемач и генерира отчет. Service ще ви уведоми, че заявление за освобождаване от отговорност на посочения бин успешно регистрирано;

9. Щракнете върху "Старт в списъка с приложения." Формиране време от няколко секунди до няколко часа освобождаване от отговорност, в зависимост от натоварването на сървъра, FTS;

10. За да проверите наличността на екстракта, актуализирайте страница услуга в браузъра (натиснете F5), или да се върне по-късно. Кога ще бъде генериран изявлението, статус се променя приложение, за да "екстракт формира";11. Кликнете върху линка "Изтегли екстракт"

За да научите BIN BIN организация или отделен предприемач (OGRN), използвайте FTS услуга "информация за състоянието регистрацията на LE и SP", която ще ви помогне да се определи организацията BIN INN или юридическо име. лицева регион и неговото местоположение, както и да се определи BIN SP на личен данъчен номер или име и региона, където живеете, SP.

Освен това, услугата позволява незабавно да получите информацията, която се съдържа в Unified / EGRIP подобна на информацията, съдържаща се в отчета. Това може да бъде полезно, например, когато спешно трябва да се научат организацията на NACE кодове, за да се направят промени в форма R14001. и извлича ръката не е така.

С помощта на извлечения от регистъра, можете да намерите актуална информация за вас или вашите потенциални или съществуващи партньори. Например, дали предприятието функционира, или е преустановил дейността си, кога и къде да се създаде дружество, независимо от местоположението, генерален директор, уставния капитал на информацията е вярна, това, което икономически дейности се използват, кога и каква информация се вписва в регистъра и така нататък. Вижте примерите, представени по-горе.

Внимание! Екстракт не съдържа информация за паспортните данни и мястото на регистрация (разрешение за пребиваване) NAT. лица. както и информация за текущите сметки на данъкоплатците в банките.

Ако спешно се нуждаят от извлечение от регистъра или EGRIP с печат данък, можете да го поръчате с доставка в Москва от нашия партньор. За да поръчате спешно официално изявление, за да попълните онлайн формуляр за получаване на извлечение от регистъра по-долу. декларации за направени разходи с доставка през Москва до най-близката спирка на метрото до вас - 1000rub. Цената на услуги включва плащане на таксата за регистрация за спешно изявление, молба декларация, доставка. Всички твърдения в под формата на данък в деня на искането и са свързани с датата на поръчката. По време на следващия ден куриера ще изнесе изявление по това метро ви станция.