Бетон улични тайни Саксия производствени

Красива градина цветни лехи трябва да са ароматни и приятни за окото със сложни растителни композиции. В тази връзка, бетонови улични вази за цветя - необходимо предмет на градински дизайн. За разлика от бетон, пластмасови цистерни, които не са толкова устойчиви на температурни промени, студ и слънце. В допълнение, големи масивни саксии дават никакви икебана солидност и престиж.Форми за саксии

Вази с цветя може да се превърне в украшение на градината

Бетон улица вази за цветя: основният материал

Бетонни саксии перфектно задържат влага и не пресъхват през горещите дни. В този бетон не се нагрява, като например метал или керамика, тя запазва корените на цветове в удобно за тяхната температура. Ако е необходимо, може да се направи улични вази за цветя със собствените си ръце.

Форми за саксии

Кофи с различни форми и размери, могат да бъдат един състав

За гърне служил достатъчно дълго, трябва да се намери качествен бетон за неговото производство. Основните изисквания към материала:

 • водоустойчивост, ваза открит естествена влажност трябва да издържат повече от един сезон;
 • сила, в това качество е необходимо Бюд пресаждат, разхлабете земята, преместете леглото мини-цвете на ново място, ако е необходимо.

два метода могат да бъдат използвани за производство на бетонни легла:

Форми за саксии

Бетонни контейнери с цветя могат да украсят стълбището на входа на къщата

 • Първият вариант. За нужда да се подготви торф или разширени глина - 2 части едър пясък - 1 част цимент - 1 част вода. Вода се добавя постепенно към разтвора за образуване на вискозна маса. Получената смес се излива в калъп и се оставя да се охлади.
 • Вариант две. Състав на сместа: цимент - 1 част пясък със среден зърно - 04:57 части вода. Разтворът се излива в застроен изграждане на шперплат. разбира, че след втвърдяване на състава.

Форми за саксии

Оригиналният дизайн бетон украсява уединен ъгъл на градината

Докато работи върху производството на бетонни вази Улични за цветя, трябва да следвате няколко насоки:

 • не работят в жаркото слънце;
 • не се бърза с добива от матрицата;
 • Използвайте убедителна декоративни елементи.

Съставът се втвърдява под формата на най-малко двадесет и четири часа. Ако побързаме, и преди изтичането на срока за отстраняване на продукта от матрицата може да се формира пукнатини и прокара топката. След пота екстрахира от матрицата, е желателно да се намали в резервоара за вода и се инкубира в продължение на пет и седем дни.

Форми за саксии

Най-дръзките експерименти с форма на улица цветни лехи може да даде отлични резултати

Форми за големи бетонни саксии

Не е трудно да се купуват за производство на цветя, изработени от бетон или да направите своя собствена от извънредното контейнери: бидони, кофи, бидони.

Форми за саксии

Препаратите за конкретни легла лесно да се отстрани след употреба

Всеки частен дом собственост, можете да намерите разнообразие от подходящи форми на обекти. Намерете неща, които може и на продажбите, както и битпазари. Необичайната форма, толкова по-интересно, че ще цъфти. Ако формата не позволява да се извлече крайния продукт, той просто разрязани или счупи.

Форми за саксии

Като форма, можете да използвате всеки контейнер, в това число - тъкани

дори картонени кутии с различни размери могат да бъдат използвани за градински саксии, които могат да бъдат вградени един в друг. За да се боксира не се срина, те по-нататъшно подобряване самозалепващи се ленти, а на долната стена и настилки полиетилен.

Полезна информация! Особено елегантен външен вид и бетонови улични вази за цветя с помощта на големи плетени кошници. На повърхността на бетона е отпечатан модел на тъкане, а гърнето прилича на кошница.Форми за саксии

Бетон кошница ще бъде необичайно и просторна алея

производство на бетон алгоритъм Саксия

 • Вътрешните стени на леярската форма се обработват растително масло.
 • Дренажни е необходимо за получаване на парче тръба 4 от пет сантиметра всяка.
 • Разтворът се смесва с един от рецептите дадени по-горе. Може да бъде в процес на месене добавя разтвор с боя.
 • Разтворът се излива в долната част на слоя плесен, два до три см дебелина. В долната част на тръбите набор рязане - това ще бъде отвора за оттичане.
 • След първия слой ще се възползват, монтиран вътре в матрицата и се напълва стената.
 • Ден по-късно вътрешността на изваждане на формата, а по-голямата част остава още една седмица. През този период под формата трябва да бъдат периодично, намокрена с вода.
 • След седем дни, гърнето може да бъде отстранена от външната страна на формата и я запълнете с почвата за растенията.

Украса Улица саксии

Най-лесният начин за украса на бетон резервоара с помощта на боя. Повърхността трябва да се грундира дълбоко проникване, като Betokontakt. За рисуване продукти, използвани на открито водоустойчиви бои на акрилна основа. Pot придават желания цвят може да бъде по време на изливане, добавяне на пигмент до желаното решение.

Форми за саксии

Добавянето на боя в конкретно решение, за да се създадат продукти с богата цветова

За външни саксии е по-добре да изберете да не е прекалено ярки цветове, в противен случай те ще отвлича вниманието от растенията. Вазата трябва да действа само като рамка на цветна леха. Можете да украсите цветни лехи модел или украшение.

Форми за саксии

Комбинацията от облекчение и боядисването на саксии за цветя

Необичайно изглеждат и въздушни саксии с дърворезби. Тя се прилага с помощта на нож по време на втвърдяването на сместа от цимент. За тази цел можете да използвате инструмента, като тренировка.

Форми за саксии

С нож, можете да направите имитация на дърво модел на бетона

По-Дин опция декориране - барелеф. Най-прост чертеж може да се направи с помощта на големи листа от репей или други растения. Те са фиксирани към вътрешността на леярската форма. След като сместа се втвърдява, пистата се оставя там. оставя остатъци се отстраняват с вода и отпечатъка откроява светлина тонизиращо.

Форми за саксии

Необичайни повърхност на пот може да се образува с кърпа, напоена в суспензията

Полезна информация! Съсредоточете се върху улицата, за да помогне на осветление саксия градина е указано. В тъмните фенерите захранван със слънчева енергия осветление мини алея и да се създаде оригинален състав.

Бетонни улични вази за цветя могат да бъдат уточнени за издаване на мозайка от цветно стъкло, керамика или камъчета. Първоначално изглежда coquina декорация бетонни контейнери или юта въже.

Форми за саксии

Можете да използвате керамични плочки за подови фрагменти

По принцип може да се доста евтино да купуват саксии за цветя бетон стандарт, квадратна или кръгла форма и да ги превърнете в истински шедьоври, с помощта на въображението си и наличните материали.

Няколко съвета

 • За пробиване дренажни отвори в бетонна саксия трябва да използвате специална тренировка за камък.
 • трябва да бъде равна и мазилка всички дефекти, преди боядисване повърхността на бетона. За оцветяване на пота в ярки цветове изисква предварително прилагане на бял земята.

Форми за саксии

Комбинацията от бетонни резервоари и пейки - страхотна идея за градина

 • За бетон, варов разтвор се втвърдява бързо, добавя вар или гипс.
 • саксии на улицата, можете да промените цветовете на всеки сезон. През пролетта те се засаждат луковични растения, през лятото - виола или цинерария, есен - астри и петуния.
 • Бетонни градини с цветя обикновено са инсталирани заедно Алеите, веранда или стълби. В едно отворено пространство, така саксия може да стане център на цветна леха.

Форми за саксии

Fancy проектиране на бетонни и цветове може да бъде истинска атракция

Бетон ваза като декорация градина

Направете си градина красива и оригинална може да бъде чрез различни градински вази с ярки цветни аранжировки. Тези бетонни резервоари могат да бъдат закупени в специализирани магазини или правят собствените си ръце, с помощта на проста технология и наличните материали.

Форми за саксии

Бетонни цветна градина саксии, изработени с внимание и въображение могат да представят специална атмосфера градина

Бетон сеялка може да се превърне в обект на истинско изкуство и то в центъра на състава на завод изразителен направи.

Баня и сауна Резервоари Гараж Хидроизолации Holiday тоалетна Декор интериорен дизайн за инструменти К Котли Покрив Ламиниран Стълби Помпи Опънати тавани Wallpaper Огради Осветление Довършителни разширение пещи и камини плочки за радиатори къща дизайн работа гипсокартон Градинарство ВиК собствените си ръце септични кладенци и кладенци Warm Нагреватели етаж

Категории на стаи

Балкон и лоджия

Баня и тоалетна

Дневна и спалня

Коридорите

Популярни статии

Възможности за производство на компост ями с ръцете си

Подгряване на тераси с ръцете си:
стъпка по стъпка ръководство

Как да си направим декоративни елементи на прозореца в една дървена къща: нюансите на инсталация

Изчисление на дървени греди на тавана: онлайн калкулатор

Навеси, гаража снимки, мнения, етапи монтаж

Шофиране дома от частен кладенци за водоснабдяване

Отводняване на вилата: най-лесният начин

анкета на месеца

Форми за саксии

Кои етаж е по-подходяща за банята?