Аз не знам какво искам да правя в живота

Фрагмент от картината "Писък" Edvarda Munka

Много често чувам от следните фрази от приятели в различни форми:

- "Аз не знам какво да правя с живота си"
- "Какъв е смисълът на моето съществуване?"


- "Как да се намери?"

Обикновено тези фрази чути от момчетата, които са 17 до 25 години. Повечето от моите приятели, страдащи от проблема на леност. Скъпи приятели и читатели - този период. Тя ще бъде, повярвай ми. Да, знам, че днес искате да играете тромбона, две седмици, за да се направи уеб сайтове, а месец по-късно кръст шевове. Или искате да видите шоуто, се срина на дивана, или да отидете за четвърти път да седи в банята. Аз съм просто - това е нормално, не сте сами.

Най-тъжни хора - посредственост

Отначало се вбеси хората с подобни мисли. Мислех, че. че момчетата, които не знаят какво правят - идиоти. Но сега осъзнавам, че това не е така. Ние всички сме хора, и ние сме склонни да се втурне напред-назад. В двадесет години, аз разбирам това, но аз не мога да го обясня на приятелите си. Те са твърде заети да мисля за това, което са - не. Me е едновременно досадно и причинява чувство на състрадание. От една страна - Искам те да проклина, а от друга - да се помогне или да обясни. В обобщение: Аз злоупотребяват и да обясни.

Намери себе си

За дълго време, около осем години, аз търсех за себе си. Не можех да разбера какво да правя. Опитах и ​​това и който дойде при проектирането. Дори не е нужно да мисли за какво да правя утре или следващата седмица. Аз разбирам, че има работа, която ми харесва, че трябва да се направи, за да го утре, който е разпространението на хляб. Отново в момента имам. проблема, който е - лицето нека да. да се издигат въпроса: наистина се вгледате за себе си, или просто себе си съжалявам? Наистина ли искате да попаднат в нещо добро? Вие наистина трябва да се намери нещо, което ще ви остави без дъх и няма да се откажа? Може би ще бъде достатъчно, за да помогне на някой друг? Има хора, които са си поставили за цел и си отиват за него. Има и такива, които имат за цел да помогне на друг човек, за да постигне целта си. Това не е лошо, и това не е смяна. Аз не виждам нищо лошо в това, да се помогне на други хора, или тези, които обичаш. Бих искал толкова много, но аз имам една мечта.

конкретни действия

Намерила себе си в думите ми? - наполовина свършена, сега можете да призная, че не знам какво да правя с теб. Кол ви се признава, че си струва да мисля за това как да се справят с него, защото проблемът не може да бъде отложено, повярвай ми. По този начин, стъпките:

Вижте. Моето мнение за войната с военните. Ако не искате проблемите прибрана на върха на вас наведнъж - за решаване на всеки един. Zaparte сега, а след това ще почива. Взема решение за външния вид на сцената.

Какво мога да направя?
Ако нещо сме в състояние. Глупаво продължи да разследва случая. Да речем, че знае как да говори на английски и подхранване любов към езика. Отличен, продължи да научат езика, да се развиват в тази посока. самите Регулиране британски или американски акцент. Погледнете за студенти. Научете други езици. Общувайте в чат стаи. Започнете блог на английски, или да пишат статии. В двадесет и пет години ще благодаря себе си.

Ако не знаете как. Тук е по-трудно, но решен. Имайте една тетрадка, напишете на сто неща, които никога не са го направили, и да започнат да ги правят. Напишете сто професии, както и всяка седмица до един от списъка. Година по-късно, вие ще знаете точно какво трябва да се направи и как да го направя.Нещо те биха могли, но уморен. Не е проблем, ако професията или хобито zadolbali - не седи на земята, а не намиране на изгубени си, търсейки нещо ново. Използвайте съветите по-горе. Не спирайте процеса на работа.

Искам да бъда Andzhelinoy Dzholi. Zaguglit курсове по актьорско майсторство. Запишете се за тест сесия. Прочетете за Станиславски. Да се ​​посочи десетте участници и да учат техните техники. Потърсете работа в тълпата, те плащат 1000 рубли на ден и фуражите. Обектите инс и самите връзки с обществеността. Отидете на фитнес. Отслабнете.

Какво мога да направя?
Аз съм здрав, имам всички части на тялото. Започнете прави нещо. Точно сега, това е достатъчно, за да лежи на дивана и яде понички. На следващо място, направете списък на живо и да го направи. Travel. Пусни. Денс. Да не седи на място, моля, ще те наистина съжалявам за в бъдеще.

Аз съм инвалид. Чух за един човек. който не разполага с ръце и крака. Той е в състояние да стане певица, високоговорител, мотиватор, и е написал книга за това. Винаги има нещо, което си струва да се живее. Но специално в този случай, аз едва ли може да помогне. Можете да прочетете книгата "Живот без граници".

Аз не съм. Моят приятел, аз също съм беден. Но за мен това не пречи на Башит живота на всички места. Преди една година, само си представете, аз съм живял в продължение на 30-50 рубли на ден, от време на време се позволява да се сладко. Днес, аз не знам как да се направи себе си не за да прекарат на ден 600-1000 рубли. Баба ми каза, че е "пълничък". Аз съм се борят с това, аз се опитвам да харчат по-малко. Аз съм роден в бедно семейство, родителите не ми дават. В 16 години, напуснах дома си. Да наема стая в центъра на Санкт Петербург, където той е работил като самата да осигури за себе си, да плаща за полувисше образование. Лош - това не е извинение. Потърсете работа, го променя на всеки три месеца, за да отидат в една година.

Аз съм богат. Слушайте родители.

Направи нещо всеки ден

Вие не искат много. Не е необходимо да се докаже, сложни математически теория. Не се иска да построи ковчег, или да стане президент на България. Всичко, което трябва да се направи - това е нещо да се направи. Всеки ден. Вие не можете да си позволите да падне по цял ден в леглото и хранителни чипове. Вие не можете да отидете всеки уикенд в бара. Нямаш представа колко ще съжалявате за в бъдеще. През целия си живот съм съжалявам, че не започна да работи по-рано, което не отиде в дизайна и преди, дявол да го вземе. На двайсет и пет, тридесет, или попадате в тежка депресия, освен ако не сте herachit днес. Не забравяйте Herachite сега се радват на живота, след двадесет и пет. Отпуснете се в момента - работи по някаква скапана работа и мразя себе си за цял живот.

Напиши ми имейл veqqa@veqqa.ru - Ще говоря с вас или да се срещнат. Не съм психолог, нито треньор, аз съм същата като теб. Аз разбирам всичко.
Благодаря ви за вниманието.

Всичко това превръща точки и превръщането на мястото на друг човек не е в плана, и със сигурност не за един ден. Това не се случи. Ако не сте само себе си се programmiruesh по определен начин, но в този случай, което не ви позволява да се препрограмира на фигурата на 22 или 23? Да не се фокусира върху някои етапи. Може да бъде качествено стъпка 20 и да заседнат, и е възможно да се правят малки, но сигурни стъпки и не престава да се запознаят с новата никога не е. Това е дълъг процес. Струва ми се, че цял живот.

Споделям вашата визия е просто. Харесва ми това.

Послепис И все пак, да бъде все още чакам за нещо. Промените ще хванат неподготвени и радост ще бъде два пъти повече)

Написах, мисля. И аз споменах, че може и да греша.

Благодарим Ви за споделяне на зрението.

Не очаквам нищо, аз ще се нещо. Ако аз седях на дивана и бях като, "добре, странно е скучно, когато съм там vorstat нормално ли е?" - ". Изчакаме", тогава да, това е Но аз не го правят.

Векио, вие не сте правилните около 25 години. Имам почти 32, а аз съм на същото лайно. Да, аз трябва да работят и да печелят пари, имам семейство (съпруга и дете). Но аз не съм щастлив. Защо е така? защото нямам призвание, а аз работя за пари, а не в полза на другите. Аз не правя нещо полезно за човечеството. Нещо повече, аз нямам приятели (ядене запознат с които онлайн няколко думи, които хвърлят един на друг). За хората, които не са съставени.
Стана okontsove минималистичен - продаден вещите си, става по-лесно. Сега нещата не скриват ума ми. Но, по дяволите, аз все още не виждам блясъка в предната и аз не знам къде да отида по-нататък. За къща-семеен работата е банална умиращата в процеса на живота. Само консумира zhresh и лайна и мен нищо добро. Фактът, че помагам на семейството - това не е в пакета, това е задължение на всеки, който избере семейството като спътник. Но това не е целта.

Вие може да сте избрали грешен целта, която мечтали. За мен, в 20-30 години семейството - странна гледка. Не мога да преценя.

Помогнете на семейството - отговорност не на всички. Можете да го направя, защото не може да се каже "не".

"Вие не сте прав за 25 години"

Вижте отговори на по-горе.