Akvagrim - изпълнението на фантазия

Вътре в най-консервативния човек крие дете от непреодолимо желание да се покаже по някакъв начин младостта си фантазии. По време на празници като Нова година, Коледа, Хелоуин, има възможност с помощта на костюмиран, грим или akvagrima, остави голям мъж, и се даде свобода на детски пакости. Историята на графити или украсяват лицето ви е дълбоко вкоренена в традициите на древните племена. С неговата оцветяване, те се опитаха не само да опише себе си естетика, но и да направи изявление от любов, радост, и дори война. Всичко това в крайна сметка се отразява в нашата реалност. Боядисване лице (лице в изкуството) придоби огромна популярност в цял свят, е станало по-многопластов и е достигнал статута на чл.Лице в изкуството може да се види по лицата на моделите, завладявайки подиум, или спортните фенове, които искат по този начин да подкрепят отбора си. Face-арт (с английски лицето. - Face и изкуство - изкуството) се отнася до една единствена посока на боди арт и предполага не само способността да се прекрасно да сложи фигури по лицето, но и пиърсинг, обезобразяване и дори стикери кристали, изкуствени мигли и така нататък. г. Но в тази статия ще се съсредоточи върху тесния посока на изкуството, а по-скоро за akvagrime.

Какво е akvagrim?

Akvagrim - (аква - вода и грим - изкуството на промяна на външния вид, най-вече на лицето с боя) прости думи, рисуване върху тялото или лицето. Изработен обикновено изработени от естествени багрила, така че е абсолютно безопасен за кожата. Лесно отстранява с вода и сапун. Използва се като допълнение към изображението. Но поради факта, че тази тенденция набира популярност, akvagrim все повече се използва като основен аксесоар за празничната вечер или тематични партита.

Изкуство по време на почивката

Akvagrim особено популярен на детски рождени дни, Matinees и други празници, които се характеризират с желание да пресъздаде напълно изображението. Може би има няколко деца, които не са се опитвали по някакъв начин да се украси - за чертане на лицето му, въпреки че мустаците на котка. И ако при нормални условия не ги позволи, по време на своето забавление - с ваша помощ и с помощта на професионален гримьор, нает по-рано - те ще могат да си купят най-невероятната начин. ги превръзка в своите костюми и боядисване на сладко личице в образите на красиви принцеси, магически феи, смели войници и свирепи пирати, можете да им даде едно незабравимо изживяване, а може би до известна и малко сбъдната мечта.

Има нещо, което да изненада хората и възрастни.

Тенденцията води до факта, че участниците в темата са набира все повече и повече популярност. Не е достатъчно просто да дойде добре облечени, и никой няма да бъде изненада, дори и наперен, скъпи маркови дрехи. В страни карнавални с малък успех не гарантира или наемете костюм, защото всичко е вече доста отегчени изображения. Но с akvagrimom нещата са много различни. С помощта на професионален и въображението си, можете да получите абсолютно никакви черти на характера.Ако не се лекуват хора си позволяват да скандално излишък, можете да украсите малък участък от кожата. Мъжете често рисуват нещо, което не се превърнат в реалност, правят татуировки или придобиват черти, което някои плашещи филмови герои. Жените също подчертават части на тялото, като очите и устните.

Наскоро тя става на мода сватба и лице в чл. Преди всичко това е много хубаво и ще се помни дълго от поканените гости. Освен лице изкуство хармонично ще се слее с сватбена рокля и да бъде напълно красива на снимките, които по-късно ще ви забавляват повече от една година.

Рисунки собствените си ръце

Akvagrim какво

Правила, приложими akvagrima

Избягвайте бои на маслена основа - те са лесни за прилагане, но е трудно да се премахне. Вземете най-различни цветове. Най-малкото ще трябва черно, бяло, червено, синьо и жълто. Чрез смесване на тези цветове, можете да постигнете желания спектър. Ако няма време да експериментирате, докато по-лесно да си купите готови палитра в цветовете 8-14.

Кои четка избера?

За да се прилага грим, ще имате нужда от четка. Без работата на подходящ инструмент ще бъде много трудно и трае дълго. След като изберете желаната четка, можете да се направи планирано по-внимателно и подробно картината. На Ваше разположение е да бъде най-меридиана трите вида четки.

Akvagrim какво

Гъба или гъба?

За бързо боя върху големи площи, ще трябва гъба. Те трябва също така да бъде повече и по-добре, колкото има и основните цветове на палитрата. Това ще помогне да се избегне процедура гъба измиване по време на процеса.

Важно е да се отбележи, че по време на работата трябва да продължи от светло до тъмни тонове. Защото, ако не друго, по-лесно да рисува ярки цветове, и това няма да доведе до това, което ще трябва да започне всичко отначало.

От време на време някои изображения изискват промяна в лицето топография. Например, за да се промени формата на носа, трябва да вземете малко памук, тя се намокри в боята, да направи на правилното място и да се даде желаната форма. След като изсъхне, продължи. За да добавите брадавиците могат да се вземат някои зърнени култури (пшеница или ориз), с малко количество боя.

път заявление

Не забравяйте, че целият процес не е лесно. Pobespokoytes предварително, че мебелите е удобно. Столът трябва да е такава, в която можете да седнете удобно за дълго време. Таблица - което е лесно да се настанят всички инструменти.

почистване на лицето

За да почистите лицето си на всеки грим, винаги използвайте само специални почистващи средства и памучни тампони. Никога не се прилага грим на места, където има рани, порязвания - за да предотврати въвеждането или разпространението на инфекцията.

Преди всяко добавяне на следващия слой или друг цвят мастило е необходимо да се изчака, докато предишния слой е изсъхнал. Бързаше, вие може да съсипе цялата работа, защото няколко слоя могат да се смесват. За да не се налага да чака дълго време, може да бъде въоръжен със сешоар. Дори след като цялата работа е необходимо известно време, това ще боя изсъхне и консолидирани.