Ако един човек е ужасно ревнив кой е виновен и какво да правя

Как да се справим с ревнив гадже
"Аз имам това ужасно ревнив!" Колко пъти трябваше да чуе тези думи от жените, с които са имали приятелски отношения, от медицински сестри и от тези, описани в топлината на интимни разговори. Въпреки това, много от себе си представителките на нежния пол - понякога съзнателно, понякога не - да се развият чувство на ревност при момчетата, които отговарят.Има само две причини, поради които един човек може да бъде ревнив. Първо - той, а вторият - приятелката му. И в двата случая, отстраняване на проблема, тъй като решението на проблема се крие в неговата кауза. Но ако в първия случай, човек трябва да се бори си природа, във втория - да укроти гордостта му трябва момиче. Всичко в детайли.

ако човекът е виновен, че е ревнив?

Да, но той има / е имал съучастници - всички тези хора, които взеха участие във възпитанието на човек, когато той е бил дете, момче и млад мъж. Няма никакъв смисъл днес да се рови в същността на образованието. Резултатът е важен, но това не е наистина дъга - сте получили като подарък един човек с много комплекси и страхове, единствената панацея, че - осъзнаване на човека ситуация, причините и последствията от тях, и най-важното е, че желанието да се коригира нещо.

И защо се притеснява да се определи нещо? Е, ако вие и вашият човек е доволен от постоянното подозрение, че да доведе до нервите, кавгите и в крайна сметка взаимно нещастието, а след това не можеш да се определи нещо. Между другото, в резултат на злополука, може да бъде само "силен" пол, но това е възможно само, когато жена му - садист се наслаждава на страданието на другите.

Как да се справим с ревнив гадже


психическо насилие

Ние вече припомни, повече от веднъж, и не забравяйте, колко жени обичат да използват психически тормоз на тези, които са физически по-силен от тях, това е за хората. Често партньорите в такива ситуации, невъоръжени, че да се попречи на насилието често не разполагат с въображението или на речника, и не може да се използва сила. Оказва се, че една силна престъпление.

Може да се твърди, че само глупак я кара човек да остане в постоянен страх, поради възможна изневяра на жена си. Но! Когато рибарят хвърля въдицата във водата, той не го направи рибата хапят! Това означава, че домашното насилие, но това не е виновен за това, и той го направи. Да! И тези, виновен за не-уверени. ... и това е по моя вина също.

Как да се справим с ревнив гадже

Аз не съм виновен!

Някои момичета не знаят да знаете, че можете да играете на чувствата на горкият човек. Хайде, не знам ... Те го чувстват интуитивно, дори и да не го осъзнават. Просто не може да се използва в някакъв момент или изобщо не, общо взето. Тези последните - много мъдри дами: ако искате да бъдете щастливи, защо възбуди един мъж, с когото прекарват цялото време в живота, пламъкът, който от своя страна могат да бъдат засегнати? И горят nafig семейство. Clever? Да!

Но, за съжаление, такъв умен и често се намира безнадеждно ревнив, които са готови да прикрият компаньони бъгове, фотоапарати и назначи охрана. Уви, това не е реалистично и те трябва да се изгорите от вътрешната страна, защото на техните страхове.

Как да се справим с ревнив гадже

Какво да се направи в такава ситуация, бедното момиче? Отговорът е едновременно проста и сложна - да избяга! Това е най-лесният вариант. Алтернативата - да се говори с човека и да се опита да го убеди, че маниакална ревност - болест, която не разполага с чифт не е довела щастие. Слушай, Разбирам и искам да се промени - има шанс за успех. Ако се вгледате в ви като овце в нова врата - да избяга.

Как да се справим с ревнив гадже

Послепис Всичко написано по-горе не се отнася за жените, които се променят. Те казват, за такова отделено отделен бойлер в ... добре, схванахте където 😉