9 стъпки за успешен бизнес по ръкоделие, ръчна изработка БИЗ на

Занаяти като бизнес

Има много нюанси, с които може да се изгради един успешен бизнес на ръкоделието. По принцип, това е доста дълъг и труден път.

Правете това, което обичате и вие ще успеете. В крайна сметка, ако обичате вашия бизнес, вие инстинктивно го води към успеха.Ако искате да донесе на вашия бизнес в нов, по-голям успех е възможно ниво. Но не е толкова лесно, колкото изглежда. Процъфтяващата бизнес в ръкоделието - не е бърз процес, но истински. И доказателство за това са многото други занаятчии.

Успешен бизнес в ръкоделието

Днес искам да копаят малко в опита на пробата и грешката, за да споделя с вас нещата, които са от решаващо значение за успеха или неуспеха на творческата си дейност.

НАПРАВИ, че хората са готови да купуват

Това е номер 1. Това е неудобно момента, когато промените начина си на мислене чрез създаване на продукти за по-голяма морално удовлетворение за производство на стоки за продажба.

Тя може да бъде трудно. Разбира се, те обичам това, което правите. Но дали има купувачи за тези продукти? Ще бъдете ли в състояние да това "търсене", за да се изгради един успешен бизнес?

Преди да се потопите в създаването на вашия магазин, да разберете всичко, което трябва да знаете за търсенето на вашите продукти. Разходка до този проблем много сериозно.

Работейки върху бизнеса ВСЕКИ ДЕН + ТЪРПЕНИЕ

Не забравяйте, че това е маратон, а не спринт. Не е нужно да се бърза.

Компаниите не растат през нощта. Това отнема години, за да се доближи до успеха. Ако искате да получите бърза печалба от бизнеса, спрете веднага. Защо? Creative бизнес трябва да се съсредоточи върху дългосрочен план.

Ако не сте сигурни, че ще се ангажира тяхната креативност, и след 5 години, не се превърне бизнеса си в основен източник на доходи.

Бъдете приятелски настроени, но остана ПРОФЕСИОНАЛЕН

Важна част от бизнеса в ръкоделието - тя трябва да бъде отворен и приятелски с клиентите си.

Те купуват от вас, защото те предпочитат да купуват уникални елементи директно от лицето, което ги прави.

Не крия вашата информация от тях (трябва да се попълни страница "За нас" или "За мен", вашата снимка и снимка на вас по време на работа, историята за това как ти дойде в този бизнес). Но в същото време, не забравяйте, че вашите клиенти не са твои приятели.

Бъдете приятелски настроени по всякакъв начин с клиентите си, но ги отнасяме с уважение и професионализъм.

Опитайте се да отговори на въпросите бързо и по-подробно. Ако клиентът ви отвежда до неразумни искания или обвинения - реагира спокойно, без никакви резки изявления, показва връзка към правилата си в магазина (те са имате, нали?)Никога не се оплакват от клиентите си и не го обсъдим в публичното пространство (форум, чат, социални мрежи). Никога!

Балансът между приятелство и професионален подход е от решаващо значение за успеха на вашия бизнес.

Красиви снимки

Това е може би най-ключовият момент.

Фотография - първото нещо, което един потенциален купувач вижда ви. И за да се вземе решение за закупуване на това се отразява най-вече на снимката. Много клиенти дори не четат описанието, и да купуват стоки само на снимката.

Отделете време, за да направи снимките ви да изглеждат по-добре. Научете се да експериментирате.

Вярвай в себе си и в работата си, но е отворена, за да промените

Ако не вярвате в себе си и своя продукт - вашият бизнес е обречен.

Развиват творческия си бизнес не е лесно. Това отнема много време и усилия. За да се постигне бизнес целите, които сте задали, трябва да се страстно обичам работата си. Сложете цялата душа и любов в това, което правите. Обичайте работата си яростно.

Но! Бъдете отворени към промените. Ако работите и работа и работа. и все още не се получи никаква стойност от бизнеса си в продължение на няколко седмици / месеци / години. може би нещо трябва да се промени.

Това може да е по посока на вашата работа. Тя може да бъде снимка или цена. Това може да е качеството на работа (но съм сигурен, че го има на върха!)

Вие обичате това, което правите, и е отворена за нещо ново. Може да се наложи да се направят някои промени, за да се доведе до успех. Не се страхувайте от промяна, те са винаги по-добро! Вярвате.

СПИСЪКА С АДРЕСИ

Можете да поддържате блог, дръжте на страницата на Facebook. изпрати туитове, публикуват снимки на Instagram. Но хората не могат да го видят или да го пропуснете.

Хората, които обичат това, което правите, лесно да отидат в пазарската си. Не е нужно да ги убедим, че вашият продукт или изключително невероятно.

Това е една от най-често срещаните проблеми в творческа дейност.

Повечето от нас започват да продават своята работа като просто хоби. Много художници в началния етап значително подценяват работата си. Знаеш ли защо това се случва? Защото всеки художник си мисли, че ако той не знае как да го направя, а след това не е толкова трудно. Съответно цената Той поставя подценява.

Не се опитвайте да се конкурират на цена. Винаги някой ще продаде нещо подобно, дори повече, отколкото на други талантливи творци.

Трябва да се изчисли цената, за своите продукти, за да себе си или семейството си подкрепа. И това е цената, на която трябва да се продават.

Да, психически, да се постави реална цена за себе си не е толкова лесно, и ще трябва да въведете времето на зоната си на комфорт.

Но ако сте сериозни за творческите си бизнес, за да изкарват прехраната си, ще трябва да преодолее страха си да изглеждат неадекватни цени.

СЪЗДАВАНЕ вашия сайт или блог

Вие сте професионален и вие трябва да изглежда като професионалист.

Ако продавате онлайн, присъствието си в мрежата трябва да бъде професионално и приятелски настроени.

Стремете се да имате уеб сайт или блог, като свой собствен домейн е фантастичен старт. На предимствата на притежаване на собствен уебсайт, аз написах тук. И да, голям плюс е блог, където можете да прочетете една история, за да разкаже за себе си и вашия бизнес.

Проучване, изследване и проучване отново

В бизнеса, няма такова нещо като "Ready!"

Винаги ще има грешки, желанието да опитате нещо ново, неочаквано пътуване или нещо, което трябва да научите.

Когато имате бизнес, трябва постоянно да се учат, да експериментират и да поемат рискове.

Ако се страхувате от провал, не се опитвайте. Ако все пак се опита нещо ново, можете да се провалят. Отново и отново. Но всеки път, когато се научи нещо ново.

Това е едно очарователно, вълнуващо, изтощителен, но толкова вълнуващо пътуване в неизвестното. И ако сте си поставили за успех, шансовете ви за успех са доста високи.

Пожелавам ви ползотворна и творческа седмица!