7 Съвети за Ръчно плетиво Шал

Как да се научим да плета шалове


Към днешна дата, това е трудно да се намери по-Прости възли от шал. Ето защо всяка шивачка най-добре да започнете да учите, за да го свърза с него. С цел да се издълбае шал, изработен от плат не се изисква, за да бъде в състояние да извършва сложни модели или необичайни модели. С правилното изпълнение на тези неща, вие ще бъдете доволни от резултата. Можете да бъдете сигурни шала няма да лежи в гардероба. Tie шал може да бъде всеки цвят и всяка структура и характеристики от различни цветове, а след това можете да получите красива цветна шал.Плетива шал ще ви трябва:

Инструкции за плетене шалове


1. За да започнете с прежда. Това ще бъде най-мека и приятна прежда с плетиво модел. Когато плетат, изберете двупосочно свързване - заради нея шал ще изглежда чист и грешната страна няма да бъде видима. Например, можете да плета шал в жартиера бод, т.е., всеки ред ще съдържа само лицевите контури.2. само когато плетене лицевите контури, можете да създадете много различни интересни неща. Така че, ако използвате прежда меланж шал от много оригинален, тъй като самият Преждата е декоративна. Можете също така да си купите няколко цветни конци, които правят вашия шал ще бъде много пъстра и красива. И най-накрая, тя може да се използва за украса на шал - спиците с различна дебелина. Алтернативен между тях, се обърна към плетене необичайно.

3. За улеснение на плетене се научат да плетат всяка еластична гума. Особено популярни през последните британски дъвка. Тази смола изглежда много впечатляващо и от него се открива красива и необичайно шал. Друго предимство е, че спестява време. Благодарение на високото еластичността на венеца, платното ще бъде доста обемист и много бързо достигане на желаната дължина.

4. Извършване на плетене британски дъвка в тази последователност:

5. След плета шал, измери дължината на получения продукт. Като правило, женски дължина шал от най-малко 80 см и до няколко метра. Ако дължината е подходяща, можете да затворим цикъла на последния ред.

6. Ако имате намерение да нося шал върху яке, добавете към него декоративна ресни. Тази точка не се шал е много по-елегантна и красива. За да го направи, да вземе прежда и нарязани си дължина от 20 см. Нишките са добавени два пъти за едно и също необходимостта да се фиксира няколко възела, така че дължината на ресни е около 8 -9 cm. За да периферията е пухкав, вземете дебел конец.

7. Използване на периферията на кука конец чрез една линия шал. Спретнато връзвам на възел, и върховете на ножицата настроят.