7 Най-добър мокра храна за котки

100 (200 г на буркан)

Храна се състои от пресни качество месо и месни продукти. В основата е почти винаги пиле (70-90%), а останалата част - добавки в зависимост от вида на консерви (риби и рибено масло, вторични продукти, морски дарове). Обогатен минерали. Той не съдържа соя аромати, оцветители и консерванти. Препоръчително е да се даде на котки суха храна с Леонардо. • добра стойност за парите;
 • големи количества месо като част от храната;
 • естествени съставки.
 • небалансиран състав - не е подходящ за основната диета, но само като допълнение;
 • трудно да се намери в магазините;
 • не е подходящ за котки със слаба храносмилателна система, поради големия размер на месни продукти.

премия консервирана храна за котки

Храня двете си котенца консерви Леонардо за около шест месеца. Преди всичко те обичам пуйка и сърце. Колко не сканира съдържанието на консервирани храни - не намери нищо подозрително - наистина естествен месо, желирани буркани по стените, в долната част на нефтени утайки. Месо се поставя в буркан на душата, защото, когато тя отвори, плъзнете навън. Open-400 гр банка перфектно се съхранява в хладилник за около 4 дни, още не сме се забави. Най-пълен консервирана храна за котки

Almo Nature Legend

80 (70 г на буркан)

Емисията съдържа до 75% месо или риба качество (цели парчета), 24% бульон и 1% от зърно (ориз). Има варианти със сирене, черен дроб и други вкусни съставки. Обогатен с витамини и минерали. подготовка Рецепта може да спести много полезни свойства на натурални продукти.

 • естествени съставки;
 • различни аромати;
 • обогатени с витамини и минерали.
 • лошо балансиран състав - не е подходящ като единствен емисия.

премия консервирана храна за котки

Luchshiyvlazhny храна за котки! Наслаждавайте се! Цена, качество, състав на върха! Pitomitsy са доволни. Няма нежелани реакции, удобно опаковане.

80 (70 г на буркан)

Консерви предлага в кратни на три вида: банки lamistera (Пейт) и паяк (парчета от желе), изработени от 75% от месни продукти, приготвени в собствената си сок. Тя се състои от 3-4 основни компонента: месо или риба без кости (няколко типа месо), супа, зърнени култури (1-6%, обикновено царевица или ориз). Някои вариант се добавя към сирене, скариди и други атрактивни елементи. Тя не съдържа никакви изкуствени добавки.

 • естествени съставки;
 • много месо;
 • различни вкусове.
 • лошо балансиран състав - не е подходящ като единствен емисия.

премия консервирана храна за котки


Ние сме много доволни от тези пастети и консерви, уплътнения се чувстват много добре, да ги яде, а дори и ако вашите котки са придирчиви, мисля, Applaws няма да остави никого безразличен! Ние даваме тази храна за дълго време и няма проблеми. Разнообразие от аромати, твърде щастлив.

Най-пълен консервирана храна за котки

130 (70 г на буркан)

премия консервирана храна за котки

Дълго се консултирах с много експерти и ветеринари за най-добър мокра храна за котки. Указването на спря Petreet, тъй като съставът е без химикали, добавки, които причиняват алергии, много минерали и витамини. Перфектно асимилирани, тя нормализира столове. Единственото нещо - малко скъпо.

70 (80 г на буркан)

Като част от консервирана храна за повече от 40% от еднократна месо, животински мазнини, малко оризови трици и вода. Комбинацията от компонентите ви позволява да ядете храна, Brit дори котките, в които има алергия към обикновените видове месо (говеждо месо, пиле). Нахранете обогатен с витамини и минерали. Постоянното използване на консерви в храната подобрява състоянието на очите, зъбите, кожата и козината на животното, е от полза за храносмилателната система.

 • алергенни компоненти;
 • природен състав.

премия консервирана храна за котки

Когато са отворени буркана, се вижда, че в рамките на природен пилешко месо, разделено на влакното. Мирише хубаво. Както моята котка поглъща с удоволствие. При по-старите котки, алергични към пиле - това е най-добре приближи консерви "Турция Tuna" и "Риба тон Сьомга", няма странични ефекти.

Hills идеален баланс

80 (85 г на буркан)

Новата линия от хълмове: перфектно балансирана диета за котки. Като част от не соя, царевица и пшеница. Тя съдържа различни видове месо, риба, трици, нишесте, яйца със зеленчуци. Обогатен с витамини и микроелементи. Предлага се в банки и Паяка.

 • добре балансирана диета.

премия консервирана храна за котки

Котки в продължение на много години се хранят сухи Хилс храни, решили да опитате консерви. Не алергия, стол е нормално, животните се хранят добре. Има няколко варианта на вкус и различни опаковки, много удобно.

85 (с паяк 100 г)

Съставът на фураж включва месо (10-14%), животински продукти и рибни масла, мазнини и захар. Разрешените антиоксиданти действат като консерванти. Тя не съдържа аромати. Обогатен с витамини и минерали. В линията има специални консерви за котенца и възрастни котки.

 • континентална храна.
 • ниска хранителна стойност (8% протеин, 5% мазнини и 80% влага) - изисква голяма консумация на храна;
 • относително по-скъпи;
 • малки вкусови вариации.

премия консервирана храна за котки

Добрата храна. Опитах други, не ми хареса, и тази котка поглъща и за двете бузи, в купата на листа! Шест лъскава и храносмилателни няма проблем!

Всеки консервирана храна за котки - най-добрият?

За да отговорим на този въпрос, да реши закупени хранителни като добавка към основния хранителен режим, като лакомство, или като единствен източник на хранене.

Като правило, от висок клас консервирани котки, състоящ се от 75% или повече месо, като Applaws, Леонардо, Almo Nature, са много добри и може да се използва като лечение или като добавка към основната диета. Но те не са подходящи за котки постоянно доставят, въпреки, изработени от най-добрите естествени съставки. Котки - хищници вида на храната, но и домашни любимци трябва да притежават зърна и фибри в диетата. Следователно, по-добре запазена добавка месо физическо или суха храна (за предпочитане от един и същ производител, при скорост, посочено в опаковката).

Основната диета на котки могат да бъдат използвани като консерви, както Хилс, Iams, Brit и Petreet. Те се състоят от всички необходими компоненти, и да отговарят на котки се нуждае от хранителни вещества, витамини и минерали.

Отнасяйте се изборът на консервирани храни за котката внимателно. Тъй като мокра храна не може да бъде, както и за да се запазят витамините, както суха, и се състои от голямо количество влага, това увеличава шанса за спечелване на празен продукт с ниска хранителна стойност.