4 основни правила за това как прекрасно се оказва снимките

Как да гледам

Това често се случва, че дори и една много хубава и привлекателна момиче на снимките изглежда, че не е от значение - някъде има дълъг нос или брадичката, краката създават впечатление за по-кратко или криви, а по-скоро свеж, почти недокоснато от козметика личице на снимката оказва, маска с натъртвания, вместо руж ...За да се избегне всичко това и винаги се окаже добре на снимките, си струва да припомним основните правила на Centerfold.

Правило 1 - Pose
Опитайте малко поза пред огледалото, за да открие най-печелившата позиция за себе си. най-много

Как да гледам
Холивудската актриса и модел са прекарали десетилетия просто поза: стоя трябва половин обърна към фотографа, единия крак трябва да бъде малко по-предложите и постно в същото време по-добре на другия крак, който се намира в задната част.

Ако сте решили да предложат на десния крак - по този начин, да се включат и дясна ръка. Това не е висеше отпуснато по тялото, леко я опре на дясното бедро. Този малък трик - гаранция, че вие ​​картината ще изглежда по-висок и строен.

Началник-добре твърде малко тренировка за половин обърна към камерата. Стриктно цялото лице е добро само за паспортна снимка.

Уверете се, че гърба ти е прав. Понякога искате да се видите на снимка с изкусително извити назад! Ако е така - работят по-рано пред огледалото да се огъват естествен вид и наистина съблазнителна.

Правило 2 - израз
Тук отново най-добрият помощник ще бъде огледалото. Опитайте се да се усмихва по различни начини: мистериозни, малко стиснати устни, или широко разпространени като холивудски красавици, или нежно и подканящо, или арогантни. И можете да се смея на нещо на висок глас и да остане на снимката весел и безгрижен.

Не е задължително да е трудно да гледа към фотоапарата, без да мига. Понякога най-добрите снимки са когато гледачката изглежда далеч леко встрани и се усмихна на някого, но не и на фотографа. Но не изглежда точно "празнота" - със сигурност ще намерите интересен предмет или човек, или възгледи са "празни".

Ако се притеснявате, че двойна брадичка може да получите на снимката, просто се уверете, че да се гарантира, че камерата е на нивото на очите или малко по-висока.

Актриса и модел, който често трябва да се действа, практикуват този трик. Той трябва да изглежда далеч от камерата (можете дори да се обърнат в обратна посока), не забравяйте нещо много приятен и весел (или си представя, че току-що е влязъл в стаята, вашият любим човек), искрен и весела усмивка и - бързо се обръщат към фотографа!В същия миг Той трябва да кликнете на камерата, като в този случай вие трябва да получите на снимката много директно, естествено и атрактивно.

Как да гледам

Опитайте се да правите снимки, когато имате наистина добро настроение. Например, става за разходка в парка с приятел или на пикник извън града с весела компания, не забравяйте да направите повече снимки. Почти сигурно те ще ви дам почивка. В крайна сметка, усмивката, която няма да бъде измъчван, а най-много, че нито е естествено.

Друг начин да се развива красива усмивка често се усмихва в живота. Познати и непознати, строг чичо в чаши и бебе в количка, една стара дама с пазарска чанта и един съсед ... Усмивката превръща в гримаса не е трудно за вас, но естествено изразяване.

Правило 3 - Грим
Основното нещо - не прекалявайте. Грим трябва да изглежда толкова естествено, колкото е възможно. Лоша услуга да ви служи твърде светло база.

Второто правило - надолу перлен руж и сенки! Те могат да безнадеждно развали и най-успешен снимката. Brilliant като пот, лицето му - не най-добрият вариант. По-добре е да се прилага тънък слой от матова прах.

Ако не искате да погледнете няколко години по-голяма - да не се използва преди фотосесия твърде тъмни сенки. Премахване на страната и лилаво, зелено и синьо сенки - те ще изглеждат просто вулгарно.

Не се опитвайте да се намали около очите дебели черен молив или очна линия! Той не прави очите ви по-големи и по-изразителен - напротив, те изглеждат малки и скучна.

Ако имате светлина коса и кожа. най-добрият избор ще бъде светлина меко червило. Брюнетки и Darkie могат да си позволят по-голям избор - от най-леките нюанси бордо и лилаво червило.

Как да гледам

Правило 4 - Дрехи
Широко разпространено е мнението, че няма да бъдат снимани, че е наложително да се облича, тъй като е възможно по-елегантен. Не го вярвам! В действителност, умно нещо забележимо Стар - както и официални костюми. Ако носите любимата си лятна рокля или обикновен всекидневен рокля, бяла риза или спортна риза с дънки - добри шансове да се обръщат върху снимката, за да нарасне значително.

Отлично подчертава младостта и свежестта е също така лесно тема, форма прилепнали формата на буквата, а оставя открит раменете и врата.

Опитайте се да запазите дрехите си не са били претоварени с информация - това също възрасти.
Изхвърлете водолазите и други дрехи, които напълно "лишат" врата си.

Абсолютно противопоказано блузи и сака с копчета в два реда! Вие ще се появи на няколко килограма по-тежък, отколкото са в действителност.

Не е най-доброто решение - Колие "за гърлото" и разнообразие от кадифе лента, и превръзка на врата му.
Лъскави и светли чорапогащи твърде много може да нарани краката си: върху снимката, те ще изглеждат като колбаси.

Но по петите - зелена светлина! Те са в състояние да даде хармония и елегантност на всяка фигура, и годни за почти всяко облекло.

Що се отнася до цвета на дрехите - Опитвам се да не се облича в много светли дрехи, дори и рокля или костюм за естествени нюанси. В допълнение, единични цвят дрехи изглеждат по-добре в снимки пъстър.
Брюнетки е по-добре да не бъдат снимани в бели рокли и блондинки - в черно.

Токсичен-зелени дрехи правят румен на лицето и ярко червено рокля ще даде някаква зеленикава бледност.
Облекло трябва да бъде свободно прилягащо форма. Надолу прекалено близо или твърде тесни дрехи!

Всеки, без изключение, са тъмно синьо и бежово. Ако носите такива дрехи - не може да се обърка!

Разбира се, всичко това е вярно, регулира само за вашата индивидуалност и вкус. Така че - опитайте, опитайте се и опитайте отново!