4 на Съвета за съставяне реалистична коса

4 Съвети за да изготвят реалистични коса

Как да се направи косата

Космати животни обикновено ни причинят всякакви нежност и привързаност. Ето защо, те обичат да рисуват и днес аз ви казвам как да се направи малко животни, дори по-сладък, пухкави и по-правдоподобни. Използвайки методите, описани по-долу могат да боя слой на всяка дължина и на всеки цвят. Най-добре е да се използват непрозрачни бои като акрил, гваш и така нататък, но тъй като това е от основните принципи, те ще работят с други материали.1. Започнете да се направи палто стои с най-тъмните места. Това помага да се създаде база за следващи слоя боя и добавете триизмерността и реализъм бебе животни. В зависимост от цвета на животното е по-добре да се използва цветна подложка под слоевете, като така се избягва случайни бели и светли петна.

Как да се направи косата

2. След това трябва да се направи на следващите слоеве на вълна, постепенно, което ги прави по-леки. Трябва да се направи фина четка за отделните косми. Идеята е да се завърши с най-леката сянка на горния слой. Представете си, всеки слой кожа като плочки на къща - всеки слой леко припокрива другата.Забележете, че като си рисувам. В сенките трябва да бъде по-малко слоеве, светлината - повече. Отново, това е важно, че всеки слой е напълно излекувана преди следващия чертеж. Ако боята не е достатъчно суха, цветовете са матови, а отделните косми не са видими.

Как да се направи косата

3. Трябва да се психически разделена на малки повърхностни животно секции, всяка от които се състои в неговата посока кожа. Такива като около кожа на очите, тъй като се навежда около кръгла очите. Това помага да се създаде форми, които представляват лицето на животното и отново дава дълбочина и реализъм на работата.

Как да се направи косата

4. Последният слой трябва да бъде в центъра на най-ярките места. Тук е най-добре да се използва много тънка четка, и следвайте потока на боя - тя трябва да бъде течност, но не и на течности, в противен случай има шанс да сложи петно ​​върху вече приключи работата. Практика прави същите щрихите, с постепенна промяна в дебелината. Тя е на този етап, обикновено са привлечени мигли, мустаци, отблясъците петна и постигане на обществена активност на работата.

Как да се направи косата

С помощта на тези прости техники, за да се направи лесно животното по-реалистична, да я направи пухкав и обемист.