10 съвета как да се моля момиче, или момиче в училище

Какво момчета като момичета

Въздържайте се от активни усилия да се моля.
Трябва да има някаква интрига, без непременно да се скрие чувствата си. Нека едно момиче знае, че ви харесва, но избягвайте да се пред него "на задните си крака", опитвайки се да предвидят желание всеки момиче. Не забравяйте, че повечето момичета губят интерес не на момчетата, които проявяват съчувствие към тях и към дамския човек.Ето защо, представяща любимите си дамски комплименти или внимание, да го направя така, че самата тя иска да си говори с вас. Опитайте се да бъдете човекът, с когото тя е добре, дори и комфортно в компанията. В този случай, нека ясно да се разбере, че той никога няма да се хвърлят всичките си дела, отпрашил към далечни земи, поради която и да е женствена каприз, само за да й угоди.

Избягвайте фалшив принц.
Ако не разполагате с достатъчно пари, за да поддържат непрекъснато момичетата в скъпи ресторанти, купуват скъпи подаръци, които хвърлят цветя или романтична вечер, а след това да се въздържат от това от самото първата среща. Разчитайте на парите, които могат да бъдат използвани без напрежение с допълнителни дати. В крайна сметка, колкото е възможно като момиче, излагайки себе си на тези, които никога не са били? Не забравяйте, че по този начин се опитва да впечатли си избран на първото заседание имате възможност да работи в бъдеще неприятности.

Например, ако се намали отбраните му няколко пъти в скъпи ресторанти, хвърлят цветя, в очите й може да се превърне приказния принц, когото тя е представяла. Тя толкова впечатлен може да мисля, че по-нататъшни срещи ще бъдат толкова скъпи, красиви, страхотно. Но винаги тази дата няма да бъде твърде скъпо, така че след две или три седмици, което ще види сам. След като разглежда тези излишни украшения като желанието ви да се закача и полово се възползват от нея, тя ще ви остави. Ще загубите парите, похарчени и момичето.

Дръжте ръцете си на себе си.

Как приятен момиче

Що за мода след няколко часа, които се опитват да открият прегърна едно момиче, вземете ръката, когато става всички видове показва, че той е изпратен отново. Повярвай ми, момичета с мозък много досадни, когато те се опитват да се докоснат, да се чувства, да се докоснат. Такива неща просто разярени, което води до силно желание да удари нещо, нахален. Следователно, вие не искате да стартирате в беда и грубост, а след това да се избегне тези неща.

Дори и ако момичето първоначално просто се опитвам да се отдръпне, смея да го изключите или премахване на ръката си, за да го разглеждаме не като го напредък, но като знак, че тя не иска да бъде груб. Но когато нейното търпение да дойде към края си, имате възможност да се срещнете с гневна жена.

Какво трябва да бъде да се харесва момичета

Опитай се да бъдеш интересен събеседник.
Първата ви цел - да привлече вниманието към себе си. Веднага след като в началото на комуникация не измислят нещо необичайно в разговора се опитва да угоди на едно момиче. Не забравяйте, че нормалните, а не "празни" момичета като доверие, искреност и спокоен човек, а не арогантност и pikaperstvo. Така че се опитват да се покажат в разговор интересен събеседник. Ако е така, бъдете сигурни, че харесва момичето (да се чете, тази статия за правилната комуникация с момичетата).Ако едно момиче обича да дразни момчетата, да й кажа, че ви харесва, че няма да работи, дори ако това ще трябва да покаже известна строгост. Повярвайте ми, нормално момиче като само впечатлен, но не боли. Така че като човек, който знае как да се застъпи за тяхната репутация и да бъде в състояние да се защити реномето си дама.

Опитай се да бъдеш чист.
Съвсем сериозно, когато един човек мирише от кошчето за боклук, най-добре е да се въздържат от угаждал на момичета. Повярвайте ми, този човек не уроци повдигателните няма да помогне, ако мръсните си дрехи, мазен, занемарен коса, неполиран обувки. В края на краищата, женски оценява всички тези детайли и ги използва, за да се изгради чувствата си. Следователно, трябва да се търси достоен за истински мъж: чист вид и свеж дъх, без миризма на пот. Тогава девойката желание няма да се убоде думите "вие сте познати думи като сапун, вода, четка?"

Как приятен момиче

Въздържайте се от истории за подвизите му.
Говорете за своите подвизи, които искат да впечатлят или спечели дамата - тя се излагат бъбрив. Не забравяйте, момчета истории за това, което те са неустоим мачо или шейкове се интересува само от себе си. Мисля, че ако тя чува подобно, а след това да започне да се притеснявате, че пропускайте тази възможност и да се кандидатира за този човек? По-скоро, той мисли, че на дрънкалка бияч пред нея.

Всички момичета Отдавна е известно, много популярен сред нежния пол човек обикновено запазва устата затворена, запазвайки един вид интриги. Само лишен от такова внимание ще бъде звънене всички кътчета на неговите приключения. В нежния пол дори имат любим афоризъм за такива случаи. "За по-големи паунови опашки обикновено скрит малък задник." Със сигурност, които искат да угодят на момичетата, не искате да бъдете пауна в очите им.

Какво да направя, за да угоди на едно момиче

Не пикап.
Колкото по-силно един човек се опитва да флиртува, се срещат, толкова по-малко той харесва момичета. Пикап момичета, като се има предвид себе си "шейкове" в действителност позволяват една грешка - да кажем, ако дамите липсват на интелигентност, така че те със сигурност ще "кълват" на pikaperskie трикове. "Dummy" със сигурност кълват, нормално - не, защото смятат, че несериозни pikaperov момчета, които имат само едно нещо в ума му. (Препоръчваме ви да прочетете статията: Как да разпознаем момичето и запазването на вдигнеш художника)

отворите 2 новини:

  1. Един нормален човек може да се насладите на женската вниманието, без каквато и пикап.
  2. Повечето момичета просто хапят чрез вземете художник, така че човек трудно за тях да наистина го харесва.

Как приятен момиче

Гледайте вашите думи.
Въздържайте се обади момиче, което срещнах само думи като "роден, любим, слънце, Zainka, мацка». Особено запознаят само преди няколко дни, обяснение в любов и я кани да се ожени. Момичета в тези думи веднага разпознават "юфка", така че човек се бърка с "balabolov".

Когато такива думи лесно да се хване, така че те са без никакво значение, за тяхното непрекъснато нищожно. Подобна изглежда смешно, защото един нормален човек с тези думи все повече и ако нещо наистина се чувствам, че тези думи трябва да дръпнете властта с него. (Прочетена 100 комплименти, че човек може да каже едно момиче)

Никога нищо не се оплакват.
Можете измъчван от въпроса: как да се угоди на едно момиче в училище? След това не забравяйте, тази истина, който загуби, е трудно да се угоди на момичетата, защото от женски пол се нуждаят от силен мъж, способен да се справи или да се раздели с всякакви трудности. Поради това, на първо място, да се избегне да се покаже, че едно момиче, за да ви някой се третира зле. На второ място, да забравя историята, страдате от училище поради лоша циркулация.

заключение

Признайте съвети са прости, но те действат като най-добрата тактика, за да угоди на всяко момиче - е да се избегне изобретяването нещо свръхестествено, а да използват своите предпочитания, възгледи. По-добре да се знае точно какво харесват и какво не може да устои, а след това се научи да отговори на техните очаквания. Тогава със сигурност ще се хареса.

С уважение, Андроник Олег, Лена.