10 Признаци на котешката любов - в света интересно

Чудили ли сте се дали на вашия домашен любимец ви обича?

За разлика от кучетата, изразявайки чувствата си съвсем ясно на хората, котките имат по-малко очевиден начин да се каже, че те се чувстват. За да се прецени дали котката е приложен към вас, проверете за признаци на истинската си любов.Снимки за любовта котки

1. Незабързани bodanie главата. Първи тези символи в света на котка е голяма привилегия. Провеждане на такива действия, изпраща специални котешки феромони, произведени по лицето, изразявайки по този начин тяхното доверие и информира за чувството за сигурност във вашата компания.

Снимки за любовта котки
Снимки: Crazy Ivory

2. Силна murchanie. Котки murchat по много причини, но сред тях има едно уникално сигнал, наподобяващ рева в целия организъм, който е предназначен единствено за любовта на показване. В допълнение, този процес се забавя сърдечната честота murchaniya малка котка, което спомага за животното се отпуснете и да се отдадете на удоволствието.

Снимки за любовта котки
Снимки: Sandy Manase

3. Приятелски ухапване. Ако космато приятел - любител на дъвчете и ухапан, има голяма вероятност, че той priberezhet за Вас друг израз на обич. Това е лесно да се разбере разликата между нормално и приятелски котешки захапка: един от тях е болен, а другият е просто гъдел. Ухапване - не е често срещан признак на любов, така че, когато животното не реши да го използвате, трябва да го разглеждаме като силно изявление: "ти си готин!".

Снимки за любовта котки
Снимка: Кемал Селимович

4. Потрепване на опашката. Наблюдавайки поведението на опашката на котката, можете да определите много. Както красноречиво като vzdergivanie "тръба" обявява страх или възбуда, потрепване на върха на опашката говорят за приятни изживявания. Ако тези движения се появяват в момент, когато една котка ви подходи, можете да сте сигурни, че в момента котката си мисли за теб в най-хвалебствен начин.

Снимки за любовта котки


Снимка: Павел Shapovalov

5. Коремът се! Когато котката започва да се търкаля по пода - това със сигурност ще се очаква да привлече вниманието ви. Представителите на семейство котки доброволно да замести стомаха си само на онези, които напълно се довери. Чувство за безопасно средство за котки много, така че ако те си позволяват да се опъне пред вас на гърба - те се чувстват защитени и обичани.

Снимки за любовта котки
Снимка: Марина Sivakov

6. Компилация ушите или косата. Хората рядко присъждат такова високо чест, така че ако котката ви е решил да дари ви ближе ухото сесия или коса, за да бъдете сигурни - вие сте поканени в близкия кръг котешки приятели. Този тип грижа е една от проявите на безспорни топла приятелска чувство.

Снимки за любовта котки
Снимка: Мохамед Ал-Jawi

7. "Мляко стъпка." Ако гледате на малките котенца, можете да видите как те мачкам майка корема-котка, стимулира появата на млякото. Някои експерти твърдят, че подобно поведение в зряла възраст - една носталгия по детството и възкресението, свързани с спомените за него приятни чувства. Така че следващия път, когато котката ще "месят" раздели на колене или стомаха, че не трябва да си мислят, че тези движения той просто "мъх самата възглавница", преди да подремна. Така че пухкавите ни приятели показват удоволствие им от обществото човек приятеля на.

Снимки за любовта котки
Снимка: Драган Джурич

8. Бавно мигане. Котки спестяват до директен контакт с очите само тези хора, които действително знаят и доверие. Ако такъв контакт се допълва от една приятна мигат, можете да се счита, че е получил един вид "целувка котка". Опитайте се да отговорите на вашия домашен любимец същите като копиране на неговите действия.

Снимки за любовта котки
Снимка: Матс W. Нилсон

9. Съвместно тих час. Котките обичат топло място за сън, така че ако си космато приятел решен да се успокоят за да подремна до или направо в скута си - това е шанс да се чувстват особено почитан. По време на сън, нашите мустакат домашни любимци, са в най-уязвимо положение, така че този избор трябва да се третира като огромен комплимент.

Снимки за любовта котки
Снимка: Хадар Youavian

10. Подаръци. Няма причина да се отрече, че малките трупове на птици и гризачи не са включени в списъка, който желае на подаръци, но котката се проявява подобна щедрост сигурност заслужава похвала. Въпреки опитомяването и вероятно напълно вътрешен характер, малко космато хищник по душа, той продължава да се чувства призива на лова и желанието да споделят плячката в знак на приятелство.

Снимки за любовта котки
Снимка: Мохамед Treki

Ако имате достатъчно късмет да сподели живота си с котка, рано или късно ще започне да се разбере как съзнателно тези космати мъркане, свързани с дадено лице. Един или друг начин: Murch, близане и гушкане, котешки нежен и любящ природа е в състояние да създаде напълно уникален силна духовна връзка с друг хост.