10 Човек, който оцеля след падане от екстремна височина

Падане от височина от 15-18 метра е фатално за повечето хора. А какво да кажем падането от висотата на 10 или 100 пъти по-голяма от тази височина? Странното е, че е имало случаи, когато хората са паднали с такива невероятни висоти и останаха живи. Много е оцелял през чист късмет, а някои продължават да се удивлява учените. Независимо от това как са го направили, историите със сигурност да ви накара да повярвам, че се случват чудеса.10. Крис сегментерите (Chris Saggers)
Височина: 67 м

Докато мъжът падна

За да бъде шайба прозорец и работа по високи сгради, ще трябва желязна психика. Крис сегментерите беше просто като по-чист прозорец, който е работил в многоетажна сграда «Салфорд Tower Blocks» във Великобритания, в момент, когато най-лошия си кошмар оживя. Сегментерите работили по 22-ия етаж, когато той внезапно паднал от скелето. Въпреки това, поразително просто не това, което той току-що е оцелял, както и факта, че той се приземи, той се изправи, изтупа се и каза, че хората около него - "аз съм добре." Медицински преглед показа, че сегментерите падането е получил фрактура лакът, и няма повече травми. Той е щастлив, че той се приземи на покрива на колата, вместо от твърдия тротоара, обаче, че е оцелял при падане от такава голяма височина, не може да не се учудваш.

8. Julian Diller (Юлиане Diller)
Височина: 3 Km

Докато мъжът падна

Историята на Дилър чудотворната оцеляване далеч надхвърля смъртоносна падането на Земята. На Бъдни вечер 1971 Дилър и майка й прелетя над Перу, а по време на полета 508 LANSA. Самолетът внезапно удари тежко буря, която го разкъса на парчета и се изпраща на Дилър в спад в перуанските гори. По това време 17-годишно момиче беше закъсал колана си и е претърпял само с фрактура на ключицата, дълбока рана на ръката му и подуване на очите. Тя веднага разкопча и започна безуспешно да търси майка си. Знаейки, че тя не е имал друг избор, освен да се намерят хора, или да умре, Diller реши да се намери източник на вода, която, според баща й, ако това ще доведе до спасение, ако някога се случи да бъде в опасност. Дилър вървеше по протежение на реката в продължение на 10 дни, като през това време на инфекцията се качи в раните си. Защото на насекомото тя трябваше да остане буден цяла нощ. Тя най-накрая попаднах на една лодка и може на бензин, който се използва за извличане на ларвите 35, което беше прекратено в ръката й. Тя остана в близост до лодката още десет часа, така че аз не исках да открадне лодката намерен.След падане от височина от повече от четири километра, Холмс се приземи на малък храст на къпини, който спасил живота му. Той избягал с пробит бял дроб и фрактура на глезена, което не е твърде лошо има предвид, че най-вероятно щеше да е мъртъв, ако къпина не смекчи падането му. Холмс скок си заснет на камера, която успя да улови всички ужасяващото си падане. Един от най-смразяващите моменти беше, когато Холмс разбира, че той не може да бъде спасен и просто каза: ". Бях мъртъв, но все пак"

4. Rodzher Vudvard (Roger Woodward)
Височина: 50 м

Докато мъжът падна

Въпреки факта, че Кърк Dzhons (Кърк Джоунс) е първият човек, който пресече Ниагарския водопад (Niagara Falls), Rodzher Vudvard отиде в историята като младежа, който скочи във водопада, без специално оборудване и са оцелели. падането му беше случайно и се случи, когато той и сестра му Diannoy излетя от лодката в горната част на река Ниагара (река Ниагара). Разходка с лодка е трябвало да бъде една приятна игра в природата с чичо им Джеймс Haneykattom (James Хъникът). първо пътуване на Роджър на лодката се е променила драстично към по-лошо, когато за ужас на всички, двигателят на малка алуминиева лодка спря да работи. За най-скоро довежда лодката опасно близо до водопада, а след това се е преобърнала лодката и Даяна, Роджър и Джеймс се втурнаха към бушуващите води на водопада.

За щастие, няколко мъже на банката са успели да вземете Диана преди тя изпадна в водопад, но Роджър и Джеймс не достатъчно късмет. И двамата изпадна в потоците рев на камъни по дъното. Джеймс не оцелее есента, но Роджър оцелели по чудо и почти не страдат, избягал само с лек шок. През есента на това е жилетка, а той е бил спасен от една лодка, която плува в долната част на водопада, наречена "Maid от Mist» (Maid от Mist). Но още по-впечатляващи прави тази история е, че по това време, Woodward е само на седем години. Оттогава той открива страстта си към лодки, въпреки че десетият път заобикаля всички чудовищни ​​водопади.

Падането от космоса в Мексико от Баумгартнер се пълни четири минути. Той успя да остане буден в продължение на целия полет, и да се избегне още една опасност, свързана с един скок от космоса. Ако Баумгартнер загубил съзнание, падайки плосък въртене, най-вероятно щеше да го е убил. Известният смелчага е престанала да играе със съдбата и каза досието му скок от космоса изобщо не беше приятно за него.

Харесва ли ви? Сподели новина с приятелите си. )